Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


ЗАВДАННЯ




1. Відкрити файл «Херсонська область».

2. В першому рядку після слів «Херсонська область» поставити курсор і вставити примітку: «Текст взято з http://uk.wikipedia.org/wiki»

3. Вгорі листа вставити номера сторінок. Номер на першій сторінці не виводити.

4. Вставити нижній колонтитул із зазначенням імені файлу (Экспресс-блокиПоле - FileName) і вставити поточну дату.

5. Вставити у верхній колонтитул дату створення документа (Експрес-блокиОрганизатор стандартных блоков).

6. Перед текстом вставити пусту сторінку і оформити її як титульну (за вказаним шаблоном): помістити курсор перед заголовком тексту і вставити розрив розділу з нової сторінки.

Шаблон титульного листа

7. Після титульної сторінки вставити ще один пустий лист ввести на ньому рядок: «ЗМІСТ» і з нового рядка вставити зміст із назв розділів:

  • Спочатку слід всі назви розділів тексту оформити стилями.
  • Виділити рядок заголовку і в списку стилів вибрати стиль Заголовок.
  • Змінити форматування стилю. На панелі стилів у меню до стиля Заголовок вибрати команду Изменить і в діалоговому вікні виставити параметри стилю: шрифт жирний, розмір 16, вирівнювання по лівому краю, формат абзацу – Не отрывать от следующего. Натиснути ОК.
  • Знову виділити заголовок і виконати команду Копировать формат. Мишею, яка змінить свою форму, провести по всіх заголовках.
  • Поставити курсор на другому листі на новий рядок після слова ЗМІСТ.
  • Виконати команду Ссылки-Оглавление-Оглавление.
  • В діалоговому вікні на вкладці Оглавление встановити параметри змісту.
  • У пункті Форматы оберіть для змісту необхідний формат. В списку Уровни поставте 1 рівень (оскільки ми застосовувати лише стиль 1 рівня Заголовок).
  • У діалоговому вікні Параметры напроти стиля Заголовок поставити 1. Навпроти всіх інших стилів прибрати номери рівнів. Натиснути ОК.
  • Продивіться утворений зміст. Якщо в ньому є зайвий текст, то потрібно перейти в основний текст і оформити його стилем Основной текст. А потім оновити зміст.

8. Для сторінки з таблицею встановити альбомну орієнтацію (використати розриви розділів).

9. Збережіть файл.


Поделиться:

Дата добавления: 2015-02-09; просмотров: 96; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.007 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты