Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Організація практики




2.1 Практика в організаціях (на підприємствах) здійснюється на основі договорів, у відповідності з якими вказані організації/підприємства повинні надати місця для проходження практики. Студенти, які уклали контракт з майбутніми роботодавцями, переддипломну практику проходять у цих організаціях.

2.2. З моменту зарахування студентів в період практики у якості практикантів на робочі місця на них розповсюджуються правила охорони праці та правила внутрішнього розпорядку, що діють в організації. З цими документами студентів знайомить організація в установленому порядку.

2.3. Тривалість робочого дня студентів під час проходження практики повинна становити не більше 40 год. на тиждень (ст.50 КЗоТУ).

2.4. Для керівництва практикою студентів в туристичних підприємствах/організаціях призначаються керівники практики від вищого навчального закладу та від підприємства/організації.

2.5. Керівник практики від базового підприємства призначається наказом директора на період проходження практики з числа досвідчених фахівців в галузі управлінської чи виробничої діяльності. Він надає студентам організаційну та методичну допомогу стосовно реалізації індивідуального завдання при збиранні необхідних матеріалів. Забезпечує проходження студентами відповідного інструктажу по ТБ.

2.6. Керівник практики від інституту призначається з числа викладачів кафедри туризму, які керують виконанням дипломних досліджень, відповідно до навантаження. Він надає студентам організаційну та методичну допомогу при обробці зібраних на підприємстві фактичних даних. Перевіряє та оцінює звіти по практиці.

2.7. Керівник практики від інституту разом із студентом формують конкретне індивідуальне завдання на переддипломну практику. Зміст індивідуального завдання повинен бути підпорядкований подальшій реалізації його результатів в дипломній роботі.

2.8. Періодично, не менш одного разу на тиждень, студент зустрічається з керівником практики від інституту для підведення проміжних підсумків, уточнювання подальших дій, конкретизації задач, консультацій.

2.9. До моменту захисту переддипломної практики у студента повинен бути зібраний і оброблений весь фактичний матеріал по темі дипломної роботи, вивчені теоретичні основи вибраного напряму, виявлені проблеми, що існують на підприємстві, де студент проходив переддипломну практику.

2.10. Форми проміжного та/або підсумкового контролю проходження практики встановлюється навчальним планом вузу.

2.11. Після закінчення практики студенти складають необхідну звітність, а також фото-, відео- і рекламний матеріал по підприємству, на якому вони проходили переддипломну практику.

 

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-02-09; просмотров: 82; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты