Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


РЕФЕРАТ. Обсяг роботи 48 сторінок, 6 таблиць, 38 джерел, 1 додаток.




 

Обсяг роботи 48 сторінок, 6 таблиць, 38 джерел, 1 додаток.

 

ОБЛІК, РОЗРАХУНКИ З ПЕРСОНАЛОМ, ІНШІ ВИПЛАТИ

 

У результаті дослідження сформульовано облік розрахунків з персоналом по оплаті праці і іншим виплатам.

Розглянуто облік розрахунків з персоналом по оплаті праці і іншим

виплатам з використанням інформаційних систем.

 

Додаток К

оформлення вступу

ВСТУП

Актуальність теми дослідження. Заробітна плата - одна з найважливіших і найскладніших економічних категорій, оскільки вона є одночасно і основним джерелом доходу найманих працівників, і суттєвою часткою витрат виробництва для роботодавців, і ефективним засобом мотивації працівників. Заробітна плата виступає найважливішим засобом підвищення зацікавленості працюючих у результатах їхньої праці, її продуктивності, збільшення обсягів виробництва продукції, наданні послуг.

Мета та задачі дослідження. Мета даної роботи полягає в удосконаленні знань про облік розрахунків з оплати праці і іншими виплатами.

Для досягнення наміченої мети в роботі поставлені і вирішені наступні задачі:

- представлені основи побудови обліку розрахунків з персоналом по оплаті праці і іншим виплатам;

- розглянуто особливості методології обліку розрахунків з персоналом по оплаті праці і іншим виплатам в міжнародній практиці;

- вивчені особливості документального оформлення розрахунків з персоналом по оплаті праці і іншим виплатам;

- відображено застосування регістрів синтетичного і аналітичного обліку розрахунків з персоналом по оплаті праці і іншим виплатам;

- вивчені особливості обліку розрахунків з персоналом по оплаті праці і іншим виплатам у фінансовій звітності;

- визначені напрями вдосконалення обліку розрахунків з оплати праці і іншим виплатам в умовах функціонування інформаційних систем.

Предмет дослідження. Предметом дослідження є облік розрахунків з персоналом по оплаті праці і іншим виплатам.

Методологія та методика дослідження. Теоретико-методологічною основою курсової роботи є законодавчі акти та нормативні документи, матеріали наукових видань, аналітичні та статистичні матеріали, облікові та звітні дані підприємства.

Структура й обсяг роботи. Курсова робота складається з вступу, двох розділів, висновку, списку використаних джерел і додатку.

В вступі обґрунтована актуальність обраної теми, визначена мета, основні задачі, об’єкт дослідження, його методологія і методика дослідження.

В першому розділі «Теоретичні та методологічні основи побудови обліку розрахунків з оплати праці і іншим виплатам» висвітлені питання економічної сутності використання оплати праці та і інших виплат, основи побудови обліку розрахунків з персоналом по оплаті праці і іншим виплатам, міжнародні стандарти обліку виплат працівникам.

В другому розділі «Бухгалтерський облік розрахунків з персоналом по оплаті праці і іншим виплатам» розглянуті особливості документального оформлення обліку розрахунків з персоналом, відображення обліку розрахунків з персоналом в регістрах синтетичного і аналітичного обліку, а також інформації по розрахункам з персоналом по оплаті праці і іншим виплатам, розглянуто облік розрахунків з персоналом по оплаті праці і іншим виплатам в умовах використання інформаційних систем.

В третьому розділі «Удосконалення обліку розрахунків з персоналом по оплаті праці» запропоновано удосконалення обліку розрахунків з персоналом по оплаті праці в умовах застосування інформаційних комп’ютерних систем.

У висновку сформульовані основні висновки щодо обліку розрахунків з персоналом по оплаті праці і іншим виплатам.


Додаток Л

Зразок оформлення завдання

_____________________________________________________________________________________


Поделиться:

Дата добавления: 2015-02-09; просмотров: 118; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты