Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


СТРІЛЬБА ПІДРОЗДІЛОМ ПРЯМОЮ І НАПІВПРЯМОЮ НАВОДКОЮ




 

199. Стрільба прямою і напівпрямою наводкою з танків ведеться підрозділом звичайно для ураження найбільш важливих і небезпечних цілей у межах і за межами досяжності ефективного вогню окремих танків.

Підрозділ веде зосереджений вогонь прямою і напівпрямою наводкою для досягнення таких задач:

для ураження ракетних установок, гармат, які застосовують ядерні боєприпаси, пересувних пунктів керування, командирських танків (БМП) та інших засобів керування, різних групових цілей, а також середніх і великих надводних цілей, я к п р а в и л о, з д і й с н ю є р о т а;

для ураження окремих танків, БМП, протитанкових гармат, ПТРК, що розташовуються в окопах і відкрито, вертольотів і невеликих надводних цілей – з д і й с ю є в з в о д о м а б о р о т о ю.

Зосереджений вогонь підрозділів з танків застосовують на всіх дальностях, передбачених шкалами прицілів.

200. Стрільбу прямою наводкою у складі підрозділу в межах дальності ефективного вогню окремих танків, а також на дальність до 2500 м ведуть з ходу, з коротких зупинок, із зупинки і з місця. Стрільбу з танків на дальність понад 2500 м (великі дальності) прямою і напівпрямою наводкою ведуть, як правило, тільки з місця і з зупинки.

201. Зосереджений вогоньз танків може вестися різними способами: методичним вогнем, біглим вогнем і залпами.

При веденні м е т о д и ч н о г о в о г н ю стріляючі танки роблять постріли у визначеній послідовності через певні проміжки часу. Методичний вогонь застосовується для придушення або руйнування цілей під час пристрілювання, а також при переході на ураження цілей для забезпечення спостереження результатів і коректування стрільби кожного танка.

При веденні ш в и д к о г о в о г н ю всі стріляючі танки роблять постріли в міру готовності з максимальним темпом. Швидкий вогонь застосовується при стрільбі на ураження.

При веденні вогню з а л п а м и всі стріляючі танки роблять постріли, якщо це можливо, одночасно по команді командира підрозділу. Вогонь залпами застосовується для досягнення раптовості при переході до стрільби на ураження, як правило, без проведення пристрілювання цілей.

Стрільба підрозділом прямою і напівпрямою наводкою


202. Вихідні дані для стрільби підрозділом визначають тими ж способами, що

і при стрільбі з одиночного танка.

При стрільбі з танків на великі дальності при підготовці вихідних даних, крім того, враховуються поправки на різнобій гармат танків підрозділу і на уступ лінійних танків щодо танка командира підрозділу, якщо він більше 50 м.

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-02-10; просмотров: 115; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты