Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


І ЙОГО ЗАВДАННЯ




Науковий керівник курсової роботи, відповідно до графіка індивідуальних консультацій викладача, отримує від студента відомості про хід підготовки курсової роботи і консультує його з питань, які викликають ускладнення.

Завдання наукового керівника курсової роботи на різних етапах виконання студентом курсового завдання полягають в наступному:

1. На етапі вибору студентом теми курсової роботи науковий керівник пропонує студентові актуальні теми, допомагає обрати тему курсової роботи відповідно до його наукових або практичних інтересів, розглядає і коректує календарний план виконання курсової роботи, затверджує курсове завдання, календарний план виконання курсової роботи і дає рекомендації щодо переліку джерел.

2. На етапі написання і оформлення курсової роботи науковий керівник виступає в ролі опонента, вказуючи студентові на помилки, недоліки аргументації, нечіткість формулювань, стилістичні помилки і тому подібне.

3. Після отримання завершеної курсової роботи науковий керівник виступає як експерт. Він складає письмовий відгук на курсову роботу. У відгуку всесторонньо аналізується якість курсової роботи, наголошуються позитивні моменти і недоліки, не усунуті студентом в ході написання і оформлення курсової роботи. Науковий керівник виставляє оцінку з кожного критерію і підсумкову рейтингову оцінку курсової роботи, рекомендує або не рекомендує її до захисту. Висновок про готовність курсової роботи до захисту можливий тільки в тому випадку, якщо рейтингова оцінка складає не нижче 3 балів (не менше 50 балів для студентів, які навчаються за КМС).

4. Захист курсової роботи проводиться комісією викладачів в складі не менше 3 чоловік, серед яких, - науковий керівник курсової роботи.

Перед захистом науковий керівник курсової роботи повинен отримати в деканаті відомість для захисту курсової роботи. Не дозволяється виставляти оцінки в залікових книжках студентів до того, як оцінка буде виставлена у відомість. За відсутності запису про оцінку курсової роботи у відомості, оцінка в заліковій книжці за курсову роботу вважається недійсною.

Курсова робота, захищена на позитивну оцінку, студентові не повертається. Науковий керівник приймає від студента захищену курсову роботу.

Викладач зобов'язаний протягом двох тижнів після дати захисту здати захищені курсові роботи на зберігання старшому лаборанту своєї кафедри під розписку, з представленням опису робіт.


Поделиться:

Дата добавления: 2015-04-04; просмотров: 67; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.005 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты