Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


ЛЕКЦІЯ 18




ПОДАННЯ САЙТУ

У даній лекції розглядаються різні види руху: зменшення швидкості руху, додавання прискорення й коливання руху, покадровое рух. Також описуються можливості керування рухом, приводиться навчальний приклад.

Рух

Однієї з основних особливостей Flash є можливість руху об'єктів; об'єкти, що рухаються, можна додавати до всього, що створюється в Flash. У цій лекції ми розглянемо деякі зі способів створення в Flash MX різних типів руху.

Деяким читачам ці принципи вже можуть бути знайомі, однак ми також будемо вивчати нові можливості Flash MX, що дозволяють забезпечувати рух найбільш простими й ефективними методами, ніж це було колись. Щоб продемонструвати гнучкість Flash, розглянемо кілька різних типів руху, що ви, можливо, захотіли б додати у свої проекти, а також способи його застосування. Іноді ми будемо використовувати ActionScript для одержання наступних типів руху:

  • зменшення: зменшення швидкості руху;
  • свінг: додавання прискорення й коливання руху;
  • покадровое рух: досягнення руху з використанням кадрів.

Спочатку розглянемо, як можна використовувати ці типи руху для переміщення об'єктів зі слідом від руху по осях X і Y. Також оборотний увага на те, як застосувати цей рух до інших параметрів, таким як розмір об'єкта.

Крім самого руху, ми розглянемо різні способи застосування руху за допомогою ActionScript: як викликати рух клацанням миші і як краще підтримувати рух, тобто як почати його і як завершити.

Нарешті, зупинимося на навчальному прикладі, що містить кілька картинок, що з'являються в області перегляду при клацанні на кнопці. Підходи, описані у вправі, містять у собі створення маски за допомогою ActionScript, а також динамічне застосування кнопки.

Отже, жарту убік! Почнемо з розгляду покадрового руху.


Поделиться:

Дата добавления: 2015-04-05; просмотров: 73; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.005 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты