Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Панель інструментів Обычные кнопки




Призначення кнопок цієї панелі подане у табл. 1.

Таблиця 1

Кнопка Призначення
Назад. Повернення до попередньої сторінки або на декілька сторінок назад (в останньому випадку краще розгорнути список попередніх сторінок, натиснувши ).
Вперед. Перехід до наступної сторінки або на декілька сторінок вперед (можливий, якщо перед ним відбувався перехід на достатню кількість сторінок назад).
Остановить. Зупиняє завантаження поточної сторінки.
Обновить. Завантажує поточну сторінку заново.
Домой. Завантажує початкову (домашню) сторінку, адреса якої задається за допомогою меню Сервис / Свойства обозревателя / Общие / Домашняя страница (рис. 2)
Поиск. Відкриває чи закриває вікно для пошуку інформації в Інтернет.
Избранное. Відкриває чи закриває вікно, що зберігає перелік вибраних вами сторінок і допомагає швидко переходити до них.
Журнал. Відкриває чи закриває вікно, що містить перелік вузлів і сторінок, що відвідувалися останнім часом.
Кодировка. Дозволяє змінити спосіб кодування літер кирилиці та інших національних алфавітів. Найчастіше для кодування кирилиці в Інтернет застосовують кодові таблиці Windows-1521та KOИ8.
Почта. Запускає зовнішню поштову програму. Сам Internet Explorer електронної пошти не підтримує.

Крім наведених у табл. 1, Internet Explorer може використовувати ще деяку кількість кнопок для копіювання, друкування тощо. Як зазначалося вище, перелік, вигляд і розташування кнопок можна змінювати, вибравши опцію Настройка в меню Вид/Панели инструментов або у контекстному меню, що викликається натисканням правої клавіші мишки на панелі інструментів.


Поделиться:

Дата добавления: 2015-04-05; просмотров: 71; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты