Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Реєстрація нових користувачів ICQ




Ще на етапі інсталяції програми вам буде задане запитання, чи маєте ви свій номер в ICQ. Якщо ні, вам буде запропоновано його отримати. .

Зареєструватися в ICQ можна й після встановлення програми. Розглянемо як це робиться.

На рис. 9 і 10 показано вигляд вікна програми у розширеному і простому режимах. Простий режим призначений для початківців. Там кількість меню і функцій програми обмежена. Переключення між режимами відбувається кнопками В расширенный режим та В простой, розташованими у центрі вікна програми.

Щоб отримати свій номер в ICQ перейдіть в розширений режим, натисніть кнопку Моя ICQ, виберіть в меню Регистрация в ICQ та Регистрация нового пользователя та дайте відповіді на такі запитання.

· У першому вікні вкажіть спосіб, яким ваш комп'ютер підключається до Інтернету (для наших комп'ютерних класів виберіть Постоянное соединение) та натисніть кнопку New ICQ #.

· У другому вікні вкажіть ім’я, прізвище та прізвисько (ім’я, яким вас називатимуть ваші партери по спілкуванню в ICQ), адресу електронної пошти та пароль. Якщо ви поставите галочку в полі Не публиковать мой адрес e-mail, то ця адреса не проказуватиметься вашим співрозмовникам, а використовуватиметься сервером ICQ для відправки системних повідомлень. Наприклад, якщо ви забудете свій пароль, то сервер може надіслати його вам на цю адресу.

· У третьому вікні ви відповідаєте на питання про стать, вік, місце проживання та мови, якими ви можете спілкуватися.

· У четвертому вікні ви побачите ваш реєстраційний номер в ICQ і дасте відповідь на запитання, чи дозволяєте ви іншим людям додавати вас у свій список спілкування без вашої згоди. Якщо ви не любите спілкуватися з незнайомими людьми, виберіть Требуется мое разрешение, чтобы добавить меня в контакт лист. Також ви можете вказати чи бажаєте ви, щоб інформація про те, чи підключені ви в даний момент до ICQ, була доступною через WWW.

· У останньому вікні, при бажанні, ви можете відразу замовити пошук номерів ICQ людей, записаних у вашій книзі адрес, змінити домашню сторінку вашого веб-броузера, встановити свій статус як доступний для чату[8], та підписатися на отримання повідомлень інформаційного бюлетеня ICQ.

Після успішної реєстрації ви отримаєте системне повідомлення від абонента ICQ №1 з поздоровленнями з нагоди вступу до числа користувачів ICQ. Про надходження системного повідомлення свідчить мигання транспаранту Система. Щоб переглянути повідомлення, клацніть на ньому мишкою і виберіть в меню пункт Получить.

Дані, які ви ввели під час реєстрації, в подальшому можна коригувати і при бажанні доповнювати більш детальною інформацією про вас, якою інші ко­ристувачі ICQ зможуть скористатися для пошуку партнера для спілкування. Для цього виберіть в меню Моя ICQ опцію Просмотреть/изменить мою информацию.

Якщо ви більше ніколи не збираєтесь користуватися даним номером ICQ, то звільніть його, вибравши в меню Моя ICQ опції Регистрация в ICQ та Удалить регистрацию существующего пользователя.


Поделиться:

Дата добавления: 2015-04-05; просмотров: 79; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.005 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты