Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Пошук співрозмовників в ICQ




Людей, з якими ви будете спілкуватися в ICQ, треба включити у список контактів My contact list, що відображається у центрі вікна програми.

Для цього натис­ніть кнопку Доба­вить. В результаті відкриється вікно, показане на рис. 11. Вже сам вигляд цього вікна з великою кількістю закладок свідчить про багаті можливості пошуку в ICQ. Тут ми розглянемо тільки деякі з них.

Найпростіше знайти співрозмовника за його номером в ICQ. Саме за номером ви й шукатимете своїх товаришів, що виконують разом з вами цю лабораторну роботу, бо пошук за іншими ознаками стане можливим тільки через деякий час після реєстрації.

Заповнивши одне чи декілька полів у цьому вікні, натисніть кнопку Search. Результати пошуку виводяться у вигляді таблиці, яку можна сортувати за різними ознаками. Зверніть увагу на те, чи дозволяє даний користувач додавати себе у ваш список контактів без його згоди: Always – означає, що так, Authorize – ні. Також зверніть увагу на статус користувача: зелена ромашка означає, що користувач зараз підключений до ICQ, коричнева – ні. У вашому списку контактів підключені і відключені користувачі відображаються окремо. Можете задати пошук тільки серед підключених користувачів. Самі ви можете підключатися чи відключатися від ICQ або обирати інший статус за допомогою кнопки у правому нижньому кутку вікна програми.

Щоб додати користувача у ваш список контактів виділіть його у списку й натисніть кнопку Добавить. У контекстному меню можна вибрати й інші функції, наприклад, переглянути інформацію про даного користувача чи надіслати йому повідомлення.

Натиснувши кнопку Белые страницы, чи гіперпосилання ICQ Whitepages, можна перейти до пошуку за іншими ознаками, що були введені користувачами у вікні діалогу Просмотреть / изменить мою информацию.

Кнопка Чат с другом у основному вікні програми – це своєрідна рулетка, що дозволяє знайти випадкового співбесідника, який, як і ви, натиснув цю кнопку в бажанні поспілкуватися з невідомою людиною.


Поделиться:

Дата добавления: 2015-04-05; просмотров: 76; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты