Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Порядок поставок техніки та майна.




Для виконання задач, які стоять перед службою, вона має матеріально-технічну базу, до якої відносяться: штатні польові технічні засоби, продоволь­чий склад, їдальні, підсобне господарство та ін.

Військова частина, яка самостійно веде військове господарство (крім частин, які входять до складу з'єднання) розпорядженням начальника продо­вольчої служби ОК приписується на забезпечення до найближчого продовольчого складу ОК. Для приписки військова частина представляє начальнику продовольчої служби ОК:

- атестат на продовольство, тару, техніку, майно і бланки суворого обліку;

- другий екземпляр останнього звіту по продовольству;

- відомості про залишки продовольства, тари, техніки і майна служби на день прибуття в ОК;

- бланки суворого обліку, які вказані в атестаті частини.

Після перевірки вказаних документів продовольча служба ОК зараховує

військову частину на продовольче забезпечення і приписує її до найближчого продовольчого складу ОК. Водночас складу доводиться кількість продовольства, призначеного для відпуску даній військовій частині, кількість і номери книжок чекових вимог на продовольство, а також кількість і категорійність тари, яка числиться за військовою частиною.

Військові частини на початку їх формування забезпечуються продовольст­вом, технікою і майном військових частин, які здійснюють їх формування. Перехід їх на самостійне забезпечення здійснюється на підставі наказу команду­вача військами ОК про формування. Для цього командири сформованих частин представляють донесення про отримане продовольство, техніку та майно у пері­од формування. У з'єднанні право прикріплювати частини на забезпечення до інших частин надано заступнику командира з'єднання по тилу. Підрозділи, окремі команди, одиночні військовослужбовці зараховуються на продовольче забезпечення на підставі атестатів і відряджень.

Військова частина, яка вибуває у склад ОК, здійснює взаєморозрахунки з постачальниками і складом постачальника, здає надлишкове продовольство, техніку і майно і надає в продовольчу службу ОК такі документи:

- звіт по продовольству;

- довідку від складу постачальника про заборгованість йому і постачальникам по тарі;

- дані про наявність техніки і майна, книжок чекових вимог, атестатів на про­довольство і талонів на отримання харчування з вказівкою їх реєстраційних номерів.

Після перевірки цих документів продовольча служба ОК знімає військову частину з продовольчого забезпечення і видає атестат форми 20.

З метою підтримання постійної бойової готовності, безперебійного забезпе­чення продовольством і організації повноцінного і різноманітного харчування у військових частинах створюються і утримуються запаси продовольства поточ­ного забезпечення. Розміри цих запасів для кожної військової частини, яка входить до складу з'єднання, встановлюється командиром з'єднання, якщо не входить до складу з'єднання - командувачем ОК. При визначенні розмірів запасів враховуються особливості дислокації військ (віддаленість їх від продовольчих складів, умови підвозу), завдання, які ними виконуються, і мож­ливості по зберіганню продовольства, а також розміри запасів, які встановлені в цілому для ОК (з'єднання). За рахунок запасів поточного забезпечення військові частини створюють і утримують військові запаси.

Запаси поточного забезпечення військових частин можуть поповнюватися із продовольчого складу з'єднання, складу чи бази ОК, з складів і баз поста­чальників, а також за рахунок отримання продукції від військових сільгосппід­приємств і підсобних господарств військових частин.

Отримання продовольства із довольчого складу, а також від складів і баз постачальників здійснюється за рахунок фондів, які виділяються частинам про­довольчої служби з'єднання, а частинам, які не входять до складу з'єднання, - продовольчою службою ОК. Підрозділам, які розташовані окремо від своїх військових частин, продовольство підвозиться транспортом військової частини. При наявності у підрозділі транспортних засобів отримання продовольства із складу військової частини може здійснюватися приймальником підрозділу. З дозволу начальника продовольчої служби ОК такі підрозділи можуть отриму­вати продовольство також по чековим вимогам безпосередньо з продовольчого складу ОК, або від інших військових частин за рахунок лімітів своєї військової частини, а також із складів, підприємств і баз місцевих постачальників. Право на отримання продовольства військової частини безпосередньо від постачаль­ників документально оформлюється продовольчим складом ОК, до якого ця частина приписана.


Поделиться:

Дата добавления: 2014-11-13; просмотров: 97; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.007 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты