Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Поставка інших продовольчих товарів.




До них відносяться м'ясні, рибні, молочні та яєчні продукти, а також жири тваринні харчові, бакалійні та інші продукти. Постачанням цих продуктів займається Міністерство торгівлі та обласні організації по оптовій торгівлі відповідно до особових умов постачання продовольчих товарів військовим організаціям. Безпосередніми постачальниками є торгівельні бази, м'ясокомбінати, холодильники, рибні, молочні заводи та інші підприємства.

На забезпечення військ поставляються м'ясо та м'ясопродукти: яловичина, баранина, свинина, птиця, субпродукти, блоки м'ясні та м'ясні продукти (м'ясні копченості, ковбасні вироби, м'ясні та м'ясо-рослинні консерви). По категоріям угодованості м'ясо поставляється в наступному процентному відношенні: 1-й категорії не менше 80% та 2-1 категорії не більше 20%. При відсутності у постачальника необхідної кількості м'яса 1-й категорії дозволяється поставка (відвантаження) м'яса 2-й категорії більше 20% з обов'язковою видачею додатково в вигляді компенсацій 20% м'яса 2-й категорії або 5% жирів за кожні 100% м'яса 2-й категорії , відпущених більше 20%, без заліку цієї компенсацій за рахунок фондів Міністерства оборони.

При цьому в чековій вимозі та талоні чекової вимоги записується кількість отриманого м'яса 1-ї та 2-ї категорії, кількість виданої компенсації і кількість, підлегла заліку по фондам Міністерства оборони після відповідного переводу. Облік м'яса в військовій частині виконується окремо по кожній категорії м'яса і окремо по м'ясу та жирам, отриманим при компенсації. При відпустці м'яса з продовольчого складу військової частини в накладних вказується також по категоріям та в тому ж процентному співвідношенні, в якому ця партія отримана від постачальника, а м'ясо 2-1 категорії або жири, отриманні в якості компенсації, витрачаються більше ніж за нормами довольства.

Субпродукти 1-ї категорії можуть відпускати на місці або відвантажуються по централізованому завозу в розмірі 7,5% до маси постачає- мого м'яса. При здачі на місце м'ясо постачається охолоджене або заморожене, а при відгрузці залізнодорожним або водним транспортом - тільки заморожене. Заморожені м'ясні блоки постачаються тільки кістні в ізотермічних контейнерах та в асортименті: м'ясо яловичине - не менш 60% та з баранини - не більш 40%. У зв'язку з тим, що м'ясо постачається в потушковому розрубі та по товарним сортам не ділиться, воно оплачується по середнім потушковим роздрібним цінам за вирахуванням торгової скидки. При отриманні військовою частиною від постачальників живого скоту за рахунок виділених фондів м'яса убійна маса постачаємого скоту зараховується із розрахунку 50% живої маси.

М'ясні консерви на забезпечення військ постачаються в асортименті: яловичина, баранина та свинина -тушковані; м'ясо відварне, фаршеве, м'ясо жарене, гуляш, консерви із птиці, а також інший асортимент відповідно з погодженням з продовольчою службою військового округу. М'ясо-рослинні консерви постачаються в асортименті погоджено з Центральним продовольчим управлінням або продовольчою службою військового округу.


Поделиться:

Дата добавления: 2014-11-13; просмотров: 102; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.009 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты