Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Порядок постачання техніки та майна.




 

Техніка та майно продовольчої служби, які надходять на забезпечення військ, по видам поставки підрозділяються: на поступаючих по планам замовлень військової техніки; на фондируємі та нефондируємі.

Для отримання відповідних фондів на техніку та майно Центрально- продовольче забезпечення розроблює план військових замовлень на військову техніку та заявки на фондируєму техніку та майно. При розробці плану військових замовлень враховується потреба військ в техніці та майні на поточне довольство, на заміну зносу, на утворювання запасів, а також наявність техніки та майна в військах, на окружних та центральних продовольчих складах. В план замовлень по військовій техніці включаються польові технічні та польові ремонті засоби продовольчої служби. До фондируємої техніки та майна відносяться технологічне обладнання їдалень, холодильне обладнання їдалень та складів, обладнання стаціонарних військових хлібозаводів, посуд, інвентар та інше, фондоутримувачем яких є Центральне продовольче управління. Воно розроблює річні замовлення на потрібну кількість техніки та майна та розподіляє замовлення на відповідні міністерства та відомства.

Поряд з Центральним продовольчим управлінням фондоутримувачам деяких видів техніки та майна, які йдуть на забезпечення служби є: Управління матеріальних фондів Міністерства оборони (чорні та кольорові метали, пиломатеріали, гумовотканинні вироби, лакофарбні вироби, загально промислове обладнання, обладнання стаціонарних холодильників потужністю вище 3 тис ккал), Головне автомобільне управління Міністерства оборони (автомобілі, причепи, майстерні ремонтно-слюсарні МРС, майстерні ремонтно-механічні МРМ-АТ, запасні частини до автомобільної техніки та інше), Управління начальника інженерних військ Міністерства оборони (пересувні електростанції та електротехнічні засоби, деякі засоби механізації складських робіт), Центральне речове управління Міністерства оборони (палатки, палаточна тканина, брезенти, скатертини, клейонка, салфетки). Річні замовлення на цю техніку та майно Центральне продовольче управління передає відповідним управлінням. Указані фондоутримувачі потребу продовольчої служби в техніці та майні по своїй номенклатурі включають в загальну потребу Міністерства оборони та в свої плани заказів по військовій техніці або представляють заявки відповідним міністерствам та відомствам, на які покладена поставка (виготовлення) продукції, для включення ними в плани виробництва та розподілення. Після затвердження планів заказів військової техніки, планів поставок та планів розподілення продукції управління фондоутримувачі Міністерства оборони висилають Центральному продовольчому управлінню Міністерства оборони виписки із цих планів.

Нефондируєме майно, до якого відносяться малоцінний інвентар військових їдалень, стаціонарних військових хлібозаводів та складів, не витребується. Воно заготовлюється продовольчою службою військових округів або безпосередньо військовими частинами на місцях. Відповідно з планом замовлень військової техніки та виділеннями фондами Центрального продовольчого управління організує отримання техніки та майна від відповідних міністерств, відомств, та підприємств (заводів-виробників).

Основними постачальниками техніки та майна продовольчої служби є відповідні міністерства та відомства.

Крім того , промислові підприємства продовольчої служби виготовляють та постачають автомобільні, причіпні та переносні кухні, причіпні та переносні плити, автофургони хлібні, ізотермічні та комбіновані, ремонтні майстерні техніки продовольчої служби, цистерни причіпні та переносні для води, термоси-ящики, посуд столовий алюмінієвий, із нержавіючої сталі, немеханічне обладнання та інвентар для їдалень та складів.

Міністерства-постачальники планові завдання на постачання техніки та майна продовольчої служби Міністерству оборони розподіляють серед своїх підприємств, з якими Центральне продовольче управління вступає в договірні відносини. Постачання польових технічних засобів проводиться відповідно до основних умов постачання продукції для військових організацій. Ці ж Основні умови по взаємній угоді замовника та постачальника можуть застосовуватися та й при постачанні іншої техніки та майна або поставка їх організується на основі Положення про поставки продукції виробничо-технічного призначення та Положення про постачання товарів народного вживання. Договори на постачання продукції укладаються на рік або на строк виготовлення та поставки продукції. Проект договору складається Центральним продовольчим управлінням або заводом-постачальником в двох екземплярах в 20-денний строк зі дня затвердження постачання або в 15-денний строк зі дня отримання з плану розподілення продукції, яка не включається в план поставок.

Для контролю за якістю та своєчасною поставкою техніки
продовольча служба має апарат військового представництва на
підприємствах народного господарства складається з
військовослужбовців - військових представників, а також службовців
- інженерів та техніки. Готову продукцію підприємство представляє
військовому представнику для прийому повністю укомплектоване з
необхідною документацією, обумовленою договором. По закінченні
прийому військовий представник видає підприємству посвідчення про відповідність продукції умовам договору або технічним умовам. На продукцію , постачаєму без технічного прийому військовим представником, підприємство-постачальник складає акт технічного прийому, експлуатаційний паспорт та інші документи, посвідчуючи відповідність продукції умовам договору або технічним умовам.

Продукція по рознарядкам Центрального продовольчого управління відвантажується на центральні та окружні продовольчі склади або видається одержувачам на місці. Відвантаження продукції, прийнятої військовим представником, проводиться в його присутності з складанням акта в трьох екземплярах. Акт разом з копією квитанції транспортної організації про прийом вантажу висилається вантажоодержувачу, а копія - заказнику разом з рахунком. При відвантаженні продукції, постачаємої без прийому військового представника, акт складається постачальником. В актах вказується стан тари, упаковки та пломб або стан незатареної продукції. Заходи продовольчої служби військової частини

Економічна робота
Спеціальна підготовка
Мобілізаційна робота
Звітність
Контроль
Ремонт
Витребування
Отримання
Зберігання
Облік
Видача
Планування
Організація харчування  
Розподіл
Управління службою
Завдання продовольчої служби військової частини


Поделиться:

Дата добавления: 2014-11-13; просмотров: 123; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты