Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Виконання рішення




1. Якщо відбудеться перейняття виконання рішення, то суди Держави виконання вироку визначають згідно з своїм законодавством покарання у вигляді позбавлення волі, що підлягають виконанню, враховуючи в найбільшій мірі, покарання у вигляді позбавлення волі, призначені в Державі винесення вироку.

 

2. Внаслідок перейняття виконання рішення Державою виконання вироку, засуджений ні в якому разі не може бути в становищі гіршому від того, в якому він міг би перебувати у випадку подальшого виконання рішення в Державі винесення вироку.

 

3. Виконання рішення, включаючи умовне звільнення,відбувається згідно з законодавством Держави виконання вироку.Якщо положення законодавства Держави винесення вироку, які стосуються умовного звільнення, є для засудженого кориснішими, вони підлягають застосуванню.

 

4. В рахунок відбуття покарання у вигляді позбавлення волі в Державі виконання вироку включається строк позбавлення волі в Державі винесення вироку.

 

СТАТТЯ 86

Виконання частини рішення

Якщо відбулося засудження більше ніж за один злочин, а перейняття виконання рішення стосується лише покарання у вигляді позбавлення волі, що стосуються деяких з цих злочинів, то суд Держави виконання рішення визначає під час розгляду, про який іде мова у статті 85, покарання у вигляді позбавлення волі яке підлягає виконанню щодо тих злочинів.

 

СТАТТЯ 87

Наслідки перейняття виконання

1. Під час виконання покарання у вигляді позбавлення волі в Державі виконання вироку Держава винесення вироку не провадить подальших дій, пов'язаних з їх виконанням.

 

2. Держава винесення вироку має право до виконання тієї частини покарання, яка залишається, якщо засуджений ухиляється від виконання рішення в Державі виконання вироку і у зв'язку з чим залишив її територію. Держава виконання вироку негайно повідомляє Державу винесення вироку про ці обставини.

 

3. Держава винесення вироку втрачає право, про яке йдеться в пункті 2, якщо покарання у вигляді позбавлення волі було виконане або в разі помилування.

 

СТАТТЯ 88

Помилування і амністія

1. Засуджений може бути помилуваним в Державі виконання вироку. Держава винесення вироку може направити до Держави виконання вироку звернення про помилування. Це не порушує права Держави винесення вироку на помилування, яке буде дійсне на її території.

 

2. Держава виконання вироку застосовує відносно засудженого амністію, акт про яку видається як в Державі виконання вироку, так і в Державі винесення вироку.

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-04-15; просмотров: 69; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты