Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


СТАТТЯ 89




Скасування або зміна рішення

Скасування або зміна рішення, прийнятого до виконання, належить виключно до компетенції Держави винесення вироку.

 

СТАТТЯ 90

Повідомлення

1. Договірні Сторони повідомляють за клопотанням одна одну, в найкоротший час про всі обставини, які можуть впливати на виконання рішення.

 

2. Держава винесення вироку повідомляє Державу виконання вироку, зокрема, про амністію, а також скасування або зміну рішення, прийнятого до виконання.

 

3. Держава виконання вироку повідомляє Державу винесення вироку про виконання рішення.

 

СТАТТЯ 91

Передача

1. Якщо засуджений перебуває на території Держави винесення вироку, ця Держава за клопотанням в найближчий час вживає всіх необхідних заходів для пересилки засудженого органам Держави виконання вироку.

 

2. Держава винесення вироку і Держава виконання вироку домовляються стосовно часу і місця передачі засудженого органам Держави виконання вироку, а при необхідності - органам транзитної Держави.

 

3. Супроводжуючі особи однієї з Договірних Сторін, які повинні доставити засудженого повітряним транспортом на територію іншої Договірної Сторони або забрати його з цієї території, мають право вживати на території іншої Договірної Сторони необхідних заходів з метою перешкодження втечі засудженого аж до моменту його передачі або прийняття.

 

4. Держава винесення вироку може після перейняття виконання рішення Державою виконання вироку відстрочити передачу засудженого з метою проведення кримінального переслідування в зв'язку з іншим злочином або з метою виконання покарання у вигляді позбавлення волі визначеного її судами за інший злочин.

 

СТАТТЯ 92

Обмеження переслідування засудженого

1. Якщо засуджений був переданий згідно з цим Договором з Держави винесення вироку в Державу виконання вироку, він не може бути підданий кримінальному переслідуванню, засуджений або зазнати будь-якого обмеження волі у зв'язку з діянням, скоєним перед передачею, якого не стосується згода на перейняття виконання.

 

2. Обмеження, зазначені в пункті 1, не застосовуються, якщо:

 

1) Держава винесення вироку висловить згоду на порушення кримінального переслідування, виконання покарання;

 

2) засуджений, який був переданий, залишився в Державі виконання вироку довше, ніж 30 днів після остаточного звільнення, хоча мав право і можливість залишити територію цієї Держави, або коли після того, як він залишив Державу, добровільно туди повернувся.

 

СТАТТЯ 93


Поделиться:

Дата добавления: 2015-04-15; просмотров: 71; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.005 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты