Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Зв'язки з громадськістю в фінансових структурах.




Визначення та специфіка роботи по зв'язкам з громадськістю в фінансовій сфері. Визначення змісту роботи по зв'язкам з громадськістю. Характер співвідношення роботи по зв'язкам з громадськістю з рекламою та маркетингом. Визначення специфіки роботи по зв'язкам з громадськістю у фінансовій сфері.

Завдання та функції підрозділів РR у фінансовій установах. Підрозділ по зв'язкам з громадськістю у фінансовій установі: oрганізаційна структура та функціональні обов'язки. Основні напрями роботи підрозділів по зв'язкам з громадськістю у фінансовій установі.

Завдання визначення цільової аудиторії в діяльностi підрозділів РR у фінансових установах. Значення та типи вивчення цільової аудиторії в діяльності підрозділів РR. у фінансових установах. Поняття зовнішньої і внутрішньої аудиторії.

Основні напрямки роботи підрозділів РR фінансових установ з інвесторами. Поняття «інституційних» та «портфельних» інвесторів. Специфіка роботи з ними. Дрібні вкладники фінансових установ. Робота фінансових організацій з державними структурами.

Організація кампанії по налагодженню зв'язків з громадськістю для фінансових установ. Основні етапи проведення РR-кампаній. Приклади різноманітних проблем у роботі по налагодженню із зв'язків з громадськістю. Налагодження зв'язків з представниками засобів масової інформації.

Формування «іміджу престижу» фінансової установи. Позиціонування фінансової організації. Складові іміджу „престижу".

Використання вербальної комунікації у роботі підрозділів РR фінансових установ. Правила складання прес-релізів. Виголошення промов.

Інформаційна та комунікативна складові РR в фінансовій сфері. Інформаційні складові діяльності фінансової організації. Поняття локальної та єдиної інформаційної мережі фінансової установи. Використання Інтернету для роботи спеціалістів РR. Основи аналізу фінансової інформації.

Контент-аналіз та його використання в роботі спеціаліста по PR. Умови використання контент-аналізу. Основні складові контент-аналізу.

Функція захисту інформації як напрямок роботи підрозділів РR

в фінансових установах. Основні напрями роботи підрозділів РR по захисту інформації у фінансових установах. Зв'язки з засобами масової комунікації в рамках роботи підрозділів РR у фінансових установах.

Організація спеціальних дій в рамках формування іміджу фінансової установи. Характеристика спеціальних дій. Проведення прес-конференцій, брифінгів, презентацій.

Лобіювання як РR-технологія в фінансовій сфері. Bиди лобістської діяльності. Досвід лобіювання у розвинутих демократіях. Особливості лобізму в Україні.

Особливості роботи по зв'язкам з громадськістю в умовах кризи в фінансовій сфері. Зміст поняття «кризова ситуація». Класифікація кризових явищ та ситуацій у фінансовій сфері. Поняття «антикризовий менеджмент». Особливості роботи по зв'язкам з засобами масової комунікації в кризовій ситуації.

Додаткові заходи із забезпеченням іміджу фінансової установи. Страхування як допоміжний захід щодо створення іміджу організації. Проблеми РR з погляду замовника та виконавця.

Проблеми створення РR-структури в фінансовій установі. Формат РR-структури в фінансовій установі. Співпраця структури з РR-агенцією.

 


Поделиться:

Дата добавления: 2014-12-03; просмотров: 100; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты