Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Одержання вхідної пошти




Одержання вхідної пошти - це, напевно, найпростіша дія в Outlook Express, вся функціональність якої полягає в тому, що треба встановити з'єднання з поштовим сервером провайдера. Тому досить запустити програму Outlook Expess, яка за замовчуванням відразу запропонує Вам з'єднатися з сервером провайдера. Якщо з'єднання з провайдером вже відбулося, то досить, вибравши назву з'єднання, натиснути кнопку ОК. Інакше з'явиться додаткове вікно, де треба буде ввести ваше ім'я користувача та пароль. В будь-якому випадку результат буде один, - комп'ютер почне встановлювати з'єднання з поштовим сервером провайдера.

З'єднатися з поштовим сервером провайдера можна у будь-який момент натиснувши кнопку Доставити пошту (Send and Reseive) на панелі інструментів Outlook Express.

Після того як відбудеться з'єднання, з'явиться вікно, в якому Outlook Express буде перевіряти наявність листів, що прийшли, і здійснювати їхнє завантаження на ваш комп'ютер. Після завершення цієї дії поштова програма перевірить, чи немає у Вас у папці Вихідні (Outbox) готових листів для відправлення, і якщо є, то у свою чергу, перешле їх на поштовий сервер провайдера, звідки вони вже надійдуть адресатам (рис.11.1).

Outlook Express дозволяє встановлювати сеанс зв'язку з провайдером тільки на час доставки листів (одержання листів, що прийшли, та відправлення своїх), відразу ж від’єднуючись від Інтернету по завершенню передачі.

При надходженні нової пошти в правому куті рядка стану Windows (а також у самій програмі Outlook Express) буде виведений значок із зображенням конверта. Це служить зручним нагадуванням про листи, що прийшли,

Рис. 11.1 Пересилання та отримання пошти у тому випадку, коли Ви працюєте з поштою у фоновому режимі, і Outlook Express періодично перевіряє наявність нових листів на сервері провайдера.

Поделиться:

Дата добавления: 2014-12-03; просмотров: 97; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты