Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Читання отриманої пошти




Як ми вже говорили, за замовчуванням уся пошта, що прийшла, поміщається в папку Вхідні і сортується там по даті надходження. Ліворуч від заголовка листа може стояти значок , це говорить, що адресат позначив даний лист як повідомлення підвищеної важливості. Якщо є значок ,то навпаки, відправник позначив лист як другорядне повідомлення.

Щоб переглянути вміст листа, потрібно клацнути на його заголовку лівою кнопкою мишки. Тоді в нижній частині вікна перегляду Outlook Express з'явиться вміст листа. Лист можна переглянути в окремому вікні, що відкриється коли на його заголовку двічі клацнути лівою кнопкою мишки.

Щоб швидше розібрати пошту, зручніше спочатку розкривати повідомлення, що прийшли, одинарним клацанням. Тоді навіть швидкого погляду досить, щоб визначитись, чи варте це повідомлення Вашої подальшої уваги. Якщо так, то краще розкрити це повідомлення в окремому вікні.

У вікні з листом, що прийшов, Ви знайдете такі кнопки:

Відповісти відправнику (Reply to Author) - відкриває вікно для формування відповідного листа. Текст вихідного листа може бути автоматично поміщений у це вікно.
Відповісти всім (Reply to All) - ця кнопка панелі інструментів діє аналогічно попередній кнопці Відповісти відправнику. Виключення полягає в тому, що Ваш відповідний лист розсилається не тільки
автору, але і всім іншим адресатам, яким автор надіслав аналогічний лист (котрі були включені в поле Копія вихідного повідомлення). Ця функція має сенс в бізнес-переписці, коли Ви організуєте в такий спосіб щось на зразок дискусії. Однак Ви повинні бути впевнені, що всі адресати будуть згодні на одержання вашого листа. Додамо, що традиції електронної переписки забороняють "масове розсилання" листів незнайомим людям, особливо такі що містять рекламу (так званий "Spam"). Це може викликати блокування поштової скриньки та ін.
Переслати (Forward) - ця кнопка дозволяє перенаправити (переадресувати) отриманий лист іншому користувачу, якщо Ви вважаєте, що йому (їй) він буде також цікавий.
Видалити (Delete) - натискання на цю кнопку видаляє повідомлення з поточної папки і поміщає його в папку видалені. Згодом Ви можете очистити папку Видалені вручну або повідомлення будуть видалятися з неї автоматично.
Друк (Print) – ця кнопка посилає текст листа на друк. Зверніть увагу, що при цьому друкується тільки текст листа, якщо лист містить вкладені файли, то для їхнього друку треба відкрити відповідну програму перегляду і виконати друк з неї

Якщо в лист вкладені окремі файли, то двічі клацнувши на ярлику кожного вкладеного файлу можна переглянути його вміст за допомогою відповідної програми. При спробі відкрити вкладений файл система безпеки Outlook Express видасть на екран стандартне попередження, і якщо Ви не впевнені що файл, котрий прийшов, безпечний для комп'ютера, то краще його спочатку зберегти на диску, потім перевірити антивірусною програмою, і вже тоді відкрити для перегляду.


Поделиться:

Дата добавления: 2014-12-03; просмотров: 146; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.007 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты