Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Формування нового повідомлення




Для створення нового повідомлення натисніть на кнопку Створити повідомлення (Create mail) на панелі інструментів Outlook Express, що викличе окреме вікно (рис. 11.2).

Роботу з новим листом варто почати з заповнення заголовка листа, що містить такі поля: Кому: (To:), Копія: (Cc:), Прихована копія: (ВСС:) Тема: (Subject:). Зауважимо, що обов'язковим є заповнення поля Кому: (To:), - інакше лист не знайде свого адресата. Розглянемо докладніше елементи заголовка:

Кому: (To:) - у цьому полі Ви повинні ввести адресу електронної пошти Вашого адресата. Ви можете не вводити адресу вручну, а вибрати її з адресної книги, якщо занесли її туди заздалегідь (див. далі "Адресна книга Outlook Express").

Копія: (Cc:) - якщо Ви хочете, щоб аналогічний лист надійшов іншим адресатам, введіть потрібні адреси в даному полі, розділяючи їх за допомогою

рис.11.2 Вікно створення нового повідомлення.

знака ";" (крапка з комою). Словосполучення "Сс" - це скорочення від англійського "канцелярського" терміна Carbon Copy (українською - "копірка"). Всі люди, до яких прийшов даний лист, легко зможуть довідатися з заголовка, кому ще Ви послали даний лист. Цей рядок також може бути заповнений з адресної книги.

Прихована копія: (ВСС) – подібне до Копія: (Cc:), але адресати не зможуть подивитися, кому ще був відправлений даний лист.

Тема: (Subject:) - тут варто вписати кілька слів, що характеризують тему повідомлення. Заголовок краще писати англійською мовою, якщо Ви не впевнені, що поштова програма вашого адресата підтримує 8-бітове кодування заголовків і на його машині встановлені російські шрифти. Крім того, для російських заголовків часто втрачається їхній тип кодування при пересиланні між різними провайдерами.

Далі вже можна приступати до самого листа, для чого клацніть курсором миші на полі листа та введіть потрібний текст. При необхідності Ви можете "вкласти" в лист файл будь-якого формату (див. далі: “пересилання файлів по E-mail”)

список пріоритет (priority) дозволяє вибирати ступінь важливості повідомлень: High priority (Висока), Normal priority (Звичайна) та Low priority (Низька).

Варто зауважити, що це не впливає на швидкість доставки, а лише керує наявністю зображення з відповідним значком біля вашого листа при його отримані адресатом. Багато поштових програм позначають важливі повідомлення, що прийшли на комп'ютер, поміщаючи знак оклику біля заголовку.

Тепер залишилося натиснути на кнопку відправлення листа (send)і Ваш лист на шляху до адресата.

Якщо встановлено відмітку Відправляти повідомлення негайно (Send messages immediately...) на закладці Відправлення (Send)у вікні Параметри (Tools-Options), то Outlook Express відразу ж з'єднається з провайдером і відправить лист. Якщо ж відмітка знята, ваші листи будуть тимчасово поміщатися в папку Вихідні (Outbox), де вони будуть накопичуватися перед відправленням. В останньому випадку на екран буде виведене повідомлення про переміщення листа в папку Вихідні (Outbox). Коли Ви завершите створення всіх листів, натисніть на кнопку Доставити пошту (Send and Receive) на панелі інструментів основного вікна Outlook Express


Поделиться:

Дата добавления: 2014-12-03; просмотров: 123; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты