Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Друк цінників




Цей програмний модуль дозволяє, для визначених користувачем товарів, друкувати цінники, редагувати вже існуючі макети цінників чи створювати нові.

Для друку цінників необхідно спочатку вибрати, з відповідних переліків, потрібний підрозділ, тип (макет) цінника та товарну групу. Далі, за допомогою “мишки”, позначити в таблиці необхідні товари, встановивши для кожного з них червону ознаку в крайній лівій графі, та натиснути кнопку “Друк” на нижні панелі вікна, або скориставшись відповідною кнопкою на панелі інструментів головного вікна для попереднього перегляду даної друкованої форми.

На нижній панелі вікна розташовані кнопки, які дозволяють позначити або зняти позначки одразу для усіх товарів з обраної товарної групи, а також позначити всі артикули, заведені в довідник товарів на вказану дату.

Для швидкого пошуку потрібного запису в переліку товарів по коду артикулу чи штрих-коду, можна скористатися відповідними кнопками, які розташовані праворуч від полів для заведення цих кодів, трохи нижче самої таблиці. Якщо товар з вказаним кодом чи штрих-кодом буде знайдений, для нього автоматично проставляється ознака для друку. При встановленій ознаці “Панель фільтру” у верхній частині екранної форми відкривається спеціальна панель, що містить список з переліком основних реквізитів товару, поле для заведення текстового фрагменту для фільтра та кнопку «Застосувати», при натисканні на яку в таблиці будуть відображатися лише записи, що містять вказаний фрагмент в обраному реквізиті.

Перелік товарів в таблиці відсортований за датою заведення товарів в довідник по убуванню, але можна відсортувати перелік товарів за кодом артикулу, для чого необхідно встановити відповідну ознаку. При встановленій ознаці “Не показувати товари з нульовими залишками”, в таблиці не будуть відображатися товари, що не мають залишків.

Вигляд цінників можна самостійно змінювати за допомогою редактору макетів друкованих документів, який з’являється на екрані при натисканні кнопки «Редагування макетів документів» на панелі інструментів головного вікна, або при виборі аналогічного пункту в меню „Файл”.


Поделиться:

Дата добавления: 2014-12-23; просмотров: 92; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты