Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Автоматичне формування актів переоцінки




Цей модуль програми призначений для автоматичного формування актів переоцінки товарів по магазину за період, якщо по якийсь причині вони вчасно не виписувалися.

Спочатку необхідно вказати вхідні залишки та кінець періоду. Цю вхідну дату можна вибрати тільки з переліку дат, на які заведені чи сформовані залишки, для чого потрібно натиснути на кнопку, розташовану праворуч від поля для цієї дати. Значення для кінця періоду можна вказати або вручну, або обрати необхідну дату за допомогою календаря, для виклику якого можна скористатися спеціальною кнопкою, що знаходиться поруч. Далі вибираємо з відповідного списку підрозділ та вказуємо код матеріально-відповідальної особи. Код МВО можна вибрати з довідника за допомогою стандартної форми для вибору реквізитів, яка відкриваються на екрані при натисканні на кнопку, що розташована праворуч від поля для заведення цього коду.

Процес автоматичного формування актів переоцінки складається з двох етапів, на першому з них, за допомогою кнопки «Виконати розрахунок» формується перелік товарів, у яких за вказаний період змінювалась роздрібна ціна. Цей перелік товарів відображається у таблиці, що містить наступні графи: код артикулу, найменування товару, одиниця виміру, роздрібна ціна на початок періоду, дата зміни ціни, кількість та сума на початок періоду, надходження товару (кількість та сума), видаток товару (також по кількості та сумі), кількість та сума на кінець періоду, нова ціна, сума уцінки та дооцінки, номер та дата акту переоцінки. Для швидкого пошуку потрібних товарів в цьому переліку товарів, можна скористатися фільтром, для чого спочатку необхідно вибрати зі списку реквізит, до якого буде застосовуватися фільтр, а потім вже вказати сам текстовий фрагмент для фільтру (при цьому в таблиці будуть відображатися лише записи, що містять вказаний фрагмент в обраному реквізиті).

На другому етапі безпосередньо формуються самі акти переоцінки по вибраному переліку товарів в таблиці, для чого необхідно скористатися кнопкою «Сформувати акти», а всі ці документи будуть створені впродовж вказаного періоду по кожній даті зміни цін товарів.

Кнопка «Знищити акти за період» дозволяє знищити за обраний період раніше сформовані акти, якщо в цьому виникне така необхідність.

Перелік товарів, по яких були сформовані акти переоцінки, можна роздрукувати на принтері чи переглянути його друковану форму у вікні попереднього перегляду, для чого потрібно скористатися відповідними кнопками на панелі інструментів головного вікна чи натиснути на кнопку „Друк” на нижній панелі вікна.


Поделиться:

Дата добавления: 2014-12-23; просмотров: 76; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты