Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Блокування телефону




У розділі <Меню-Налаштування-Безпека-Блокування SIM> доступно включення або відключення блокування телефону. Для цього Вам потрібно буде ввести код телефону, за замовчуванням він - 0000. При активації даної функції, кожного разу при увімкненні телефону потрібно буде вводити цей код. За замовчуванням ця функція відключена.

Зміна кодів

У розділі <Меню - Налаштування - Безпека - Зміна кодів> є можливість змінити PIN-код, PIN2-код, код блокування телефону і пароль на SMS-керування.

З правилами застосування пароля SMS-керування ви можете ознайомитися в пункті 5.3 даної інструкції.

Скидання налаштувань

Розділ <Меню-Налаштування-Скидання налаштувань> дозволяє відновити заводські налаштування. При цьому потрібно буде ввести код телефону (за замовчуванням - 0000).


Програми

Калькулятор

Калькулятор доступний в розділі <Меню - Програми - Калькулятор>. Для роботи з калькулятором використовується цифрова клавіатура. Для введення символів «+» «-» «x» «/» натискайте клавішу прокручування вгору / вниз. Клавіша «#» використовується для введення символу «.», Ліва діалогова клавіша використовується для введення символу «=», права діалогова клавіша - для почергового видалення введених символів.

Календар

У розділі <Меню - Програми - Календар> можна подивитися календар. Також в даному розділі доступні <Опції>:

<Перегляд>, <Дивитися всі>, <Додати подію>, <Видалити запис>, <Перейти до дати>, <Сьогодні> і <Перегляд по тижню\місяцям>.

Будильник

У розділі <Меню - Програми - Будильник> можна встановити до 5ти різних будильників, в яких доступні <Опції>: увімкнути/вимкнути, час спрацьовування, <Повторити>, <Дрімати (мін.)> та <Тип будильника>.

Нагадування

У розділі <Меню - Програми - Нагадування> можна створювати різні нагадування.

13.5 Секундомір

У розділі <Меню - Програми - Секундомір> доступний секундомір, з можливістю фіксування проміжних результатів.

Ігри

У розділі <Меню - Програми - Ігри> доступні ігри і звукові налаштування ігор. Також, в даному розділі, вибравши гру, можна продовжити грати (якщо гра була розпочата раніше), почати нову гру, вибрати складність гри, подивитися рекорди і прочитати довідку.

13.7 Диспетчер файлів

У розділі <Меню - Програми - Файли> доступний файловий менеджер, в <Опціях> якого можна здійснювати різні дії з папками та файлами, такі як: <Відкрити>, <Нова папка>,

<Перейменувати>, <Видалити> і <Сортувати по>. При запуску <Диспетчера файлів>, можна подивитися стан пам'яті телефону і карти пам'яті, якщо вона встановлена. Також, можна форматувати будь-який з носіїв.


Служби

У розділі <Меню - Служби> доступні різні сервіси з'єднання.

14.1 Сервіс SIM-карти

Уточніть наявність і можливість даного сервісу у Вашого оператора.


Поделиться:

Дата добавления: 2014-12-23; просмотров: 122; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты