Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


помощью действительных чисел, где называется тригонометрическим рядом, а числа его коэффициентами.




 

 

14.Ряд Фур’є для парних і непарних функцій. Дискретний спектр функції. Ряд Фур’є в комплексній формі. Комплексний дискретний спектр функції.

15.Інтеграл Фур’є ,(простий та подвійний). Теорема про збіжність Інтегралу Фур’є. Інтеграл Фур’є парних і непарних функцій. Синус і косинус перетворення Фур’є. Спектр функції.

17. Похідна ФКЗ: означення. Умови Коші-Рімана. Приклад.

18. Означення аналітичної функції в точці та на множині. Приклад. Гармонічні функції та їх зв’язок з аналітичними. Відновлення аналітичної функції по її дійсній частині.

19. Означення інтеграла в комплексній області та його обчислення. Властивості цього інтеграла (довести теорему про оцінку модуля).

20.Інтегральна теорема Коші. Наслідок для неоднозв’язних областей та системи контурів. Обчислення інтеграла ∮ , де n-ціле число , Г-довільний контур.

21.Первісна аналітичної функції. Теорема існування та формула Ньютона-Лейбніца.

22.Інтегральна формула Коші. Інтеграл типу Коші та його аналітичність.

23. Теорема про перехід до границі під знаком інтеграла. Теорема Вейерштрасса про послідовності аналітичних функцій. Наслідок для рядів.


Поделиться:

Дата добавления: 2014-12-30; просмотров: 116; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.004 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты