Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Варіанти індивідуальних завдань. 1. Є стек цілих чисел, який складається з n елементів




1. Є стек цілих чисел, який складається з n елементів. Визначити добуток додатних парних чисел стеку Якщо таких елементів немає, вивести повідомлення: «Додатних парних елементів в стеку немає».

2. Є черга цілих чисел, яка складається з n елементів. Визначити добуток від’ємних чисел черги, що стоять на парних позиціях. Якщо таких елементів немає, вивести повідомлення: «Від’ємних елементів в черзі немає».

3. Є список цілих чисел, який складається з n елементів. Визначити суму і кількість непарних чисел списку. Якщо таких елементів немає, вивести повідомлення: «Непарних елементів в списку немає».

4. Є стек цілих чисел, який складається з n елементів. Визначити в ньому суму і кількість чисел, кратних 5. Якщо таких елементів немає, вивести повідомлення: «Елементів кратних 5 в стеку немає».

5. Є черга цілих чисел, яка складається з n елементів. Визначити у ній кількість чисел, кратних 2, і чисел, не кратних 3. Якщо таких елементів немає, вивести повідомлення: «Чисел, кратних 2 і чисел не кратних 3 в черзі немає».

6. Є список цілих чисел, який складається з n елементів. Визначити кількість і добуток елементів списку, які знаходяться в діапазоні [0; 7]. Якщо таких елементів немає, вивести повідомлення: «Елементів з діапазону [0; 7] в списку немає».

7. Є стек цілих чисел, який складається з n елементів. У ньому визначити середнє арифметичне значення чисел, кратних трьом. Якщо таких елементів немає, вивести повідомлення: «Елементів кратних 3 в стеку немає».

8. Є черга цілих чисел, яка складається з n елементів. Визначити середнє арифметичне значення елементів черги, які містяться в діапазоні [-3; 5]. Якщо таких елементів немає, вивести повідомлення: «Елементів, що задовольняють вимозі, в черзі немає».

9. Є список цілих чисел, який складається з n елементів. У ньому визначити мінімальний елемент та його порядковий номер.

10. Є стек цілих чисел, який складається з n елементів. Визначити добуток непарних елементів стеку, що стоять на парних позиціях. Якщо таких елементів немає, вивести повідомлення: «Непарних елементів, що стоять на парних позиціях в стеку немає».

11. Є черга цілих чисел, яка складається з n елементів. Визначити середнє арифметичне значення елементів черги, кратних восьми. Якщо таких елементів немає, вивести повідомлення: «Елементів кратних 8 в черзі немає».

12. Є список цілих чисел, який складається з n елементів. У ньому серед додатних елементів визначити максимальний елемент.

13. Є стек цілих чисел, який складається з n елементів. Визначити добуток додатних елементів стеку та їх кількість. За відсутності додатних чисел вивести повідомлення «Додатних чисел в стеку немає».

14. Є черга цілих чисел, яка складається з n елементів. Обчислити кількість елементів черги, кратних семи. За відсутності таких елементів вивести повідомлення «Елементів кратних 7 немає».

15. Є список цілих чисел, який складається з n елементів. Визначити середнє арифметичне значення мінімального і максимального елементів списку.

16. Є стек цілих чисел, який складається з n елементів. Визначити суму і добуток додатних чисел, що стоять на парних позиціях.

17. Є черга цілих чисел, яка складається з n елементів. Визначити середнє арифметичне значення додатних елементів і середнє арифметичне значення від’ємних елементів.

18. Є список цілих чисел, який складається з n елементів. Визначити окремо кількість від’ємних чисел, кількість додатних чисел і чисел, рівних нулю.

19. Є стек цілих чисел, який складається з n елементів. Визначити суму додатних парних чисел стеку. У разі відсутності додатних парних чисел вивести повідомлення «Додатних парних чисел в стеку немає».

20. Є черга цілих чисел, яка складається з n елементів. Визначити середнє арифметичне значення чисел черги, що стоять на парних позиціях, і середнє арифметичне значення чисел, що стоять на непарних позиціях.

21. Є список цілих чисел, який складається з n елементів. Визначити суму додатних елементів списку, що стоять на позиціях, кратних трьом.

22. Є стек цілих чисел, який складається з n елементів. Обчислити добуток максимального і мінімального елементів стеку.

23. Є черга цілих чисел, яка складається з n елементів. Визначити різницю між максимальним та мінімальним елементами.

24. Є список цілих чисел, який складається з n елементів. Обчислити добуток та кількість від’ємних непарних чисел, розташованих на парних позиціях.

25. Є стек цілих чисел, який складається з n елементів. Обчислити суму та кількість чисел, що діляться без остачі на 5. Якщо таких чисел немає, вивести повідомлення «Чисел, що діляться без остачі на 5, в стеку немає».



Поделиться:

Дата добавления: 2014-12-30; просмотров: 202; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.005 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты