Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Варіанти індивідуальних завдань. 1. В заданій матриці A(m, n) упорядкувати елементи кожного рядка по зростанню




1. В заданій матриці A(m, n) упорядкувати елементи кожного рядка по зростанню. Використати метод сортування за допомогою вибору. Вхідні дані зчитати з послідовного файлу vvod.txt за допомогою потоку fstream, та результат записати до файлу rezult.txt.

2. Розмістити елементи кожного рядка матриці A(m, n) у порядку зменшення значень. Використати метод сортування вставками. Вхідні дані зчитати з послідовного файлу vvod.txt за допомогою потоку FILE, та результат записати до файлу rezult.txt.

3. В заданій матриці A(m, n) упорядкувати елементи кожного стовпця по зростанню. Використати метод швидкого сортування. Вхідні дані зчитати з послідовного файлу vvod.txt за допомогою потоку fstream, та результат записати до файлу rezult.txt.

4. Розмістити елементи кожного стовпця матриці A(m, n) у порядку зменшення значень. Використати метод бульбашкового сортування. Вхідні дані зчитати з послідовного файлу vvod.txt за допомогою потоку FILE, та результат записати до файлу rezult.txt.

5. Розмістити елементи головної діагоналі квадратної матриці A(n, n) у порядку зменшення значень. Використати метод швидкого сортування. Вхідні дані зчитати з послідовного файлу vvod.txt за допомогою потоку fstream, та результат записати до файлу rezult.txt.

6. Розмістити елементи головної діагоналі квадратної матриці A(n, n) по зростанню. Використати метод сортування за допомогою вибору. Вхідні дані зчитати з послідовного файлу vvod.txt за допомогою потоку FILE, та результат записати до файлу rezult.txt.

7. Розмістити елементи на неголовній діагоналі квадратної матриці A(n, n) в порядку їх зменшення. Використати метод сортування Шелла. Вхідні дані зчитати з послідовного файлу vvod.txt за допомогою потоку fstream, та результат записати до файлу rezult.txt.

8. Розмістити елементи на неголовній діагоналі квадратної матриці A(n, n) в порядку їх зростання. Використати метод сортування вставками. Вхідні дані зчитати з послідовного файлу vvod.txt за допомогою потоку FILE, та результат записати до файлу rezult.txt.

9. Задано матрицю A(m, n). Необхідно упорядкувати рядки матриці по зростанню сум елементів рядків. Використати метод бульбашкового сортування. Вхідні дані зчитати з послідовного файлу vvod.txt за допомогою потоку fstream, та результат записати до файлу rezult.txt.

10. Задано матрицю A(m, n). Необхідно упорядкувати рядки матриці в порядку зменшення сум елементів рядків. Використати метод сортування за допомогою вибору. Вхідні дані зчитати з послідовного файлу vvod.txt за допомогою потоку FILE, та результат записати до файлу rezult.txt.

11. Задано матрицю A(m, n). Необхідно упорядкувати рядки матриці по зростанню сум елементів стовпців. Використати метод сортування Шелла. Вхідні дані зчитати з послідовного файлу vvod.txt за допомогою потоку fstream, та результат записати до файлу rezult.txt.

12. Задано матрицю A(m, n). Необхідно упорядкувати рядки матриці в порядку зменшення сум елементів стовпців. Використати метод швидкого сортування. Вхідні дані зчитати з послідовного файлу vvod.txt за допомогою потоку FILE, та результат записати до файлу rezult.txt.

13. Задано матрицю A(m, n). Необхідно упорядкувати рядки матриці по зростанню добутків елементів рядків. Використати метод сортування вставками. Вхідні дані зчитати з послідовного файлу vvod.txt за допомогою потоку fstream, та результат записати до файлу rezult.txt.

14. Задано матрицю A(m, n). Необхідно упорядкувати рядки матриці в порядку зменшення добутків елементів рядків. Використати метод сортування за допомогою вибору. Вхідні дані зчитати з послідовного файлу vvod.txt за допомогою потоку FILE, та результат записати до файлу rezult.txt.

15. Задано матрицю A(m, n). Необхідно упорядкувати рядки матриці по зростанню добутків елементів стовпців. Використати метод сортування Шелла. Вхідні дані зчитати з послідовного файлу vvod.txt за допомогою потоку fstream, та результат записати до файлу rezult.txt.

 



Поделиться:

Дата добавления: 2014-12-30; просмотров: 97; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты