Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Заголовки




Слово “ВСТУП” пишеться великими літерами симетрично до тексту по центру сторінки. Далі через 2 інтервали – текст.

 

Після слова “РОЗДІЛ” із зазначеним номером арабськими цифрами з нового рядка пишеться заголовок розділу великими літерами по центру. Крапку в кінці заголовка не ставлять. Якщо заголовок складається з двох або більше речень, їх розділяють крапкою.

 

Заголовки підрозділів пишуться з абзацного відступу маленькими літерами (крім першої великої) після номеру підрозділу у тому ж рядку. Крапку в кінці заголовка не ставлять. Відстань між заголовком підрозділу та текстом повинна дорівнювати 2 інтервали. Відстань між заголовками розділу та підрозділу – один інтервал.

Приклад оформлення назв розділів і підрозділів наведений нижче:

РОЗДІЛ 1

ЗАГАЛЬНІ ОСНОВИ РИЗИКОЛОГІЇ

 

1.1 Еволюція поглядів на феномен ризику

 

Будь-яка діяльність людини, особливо у сферах еконо­міки та підприємництва, пов'язана з вибором і прийнят­тям рішень щодо поведінки, дій (у т. ч. бездіяльності) за умов неповної інформації. Джерела невизначеності мо­жуть бути найрізноманітнішими: нестабільність економіч­ної, соціальної або політичної ситуації, непрогнозованість поведінки партнерів, випадкові фактори, виникнення і мінливість яких передбачити неможливо (наприклад, погодні умови, невизначеність смаків і переваг споживачів, неточність інформації тощо).

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­_________________________________________

 

Ілюстрації повинні мати номер. Після номера рисунку ставиться крапка і назву починають з великої літери симетрично до тексту по центру.

Назва таблиці починається з великої літери після номера таблиці з нового рядка. Назву таблиці розташовують симетрично до тексту по центру і виділяють напівжирним шрифтом. Заголовки граф і рядків таблиці необхідно писати з прописної букви, а підзаголовки граф – з рядкової букви, якщо вони складають одне речення з заголовком, або з прописної букви, якщо вони мають самостійне значення. В клітці заголовків та підзаголовків крапка не ставиться. Заголовок кожної графи, по можливості, має бути коротким.

Слово “ВИСНОВКИ” записують великими літерами симетрично до тексту по центру сторінки. Далі через два інтервали – текст.

 

Слова “СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ” пишеться великими літерами симетрично до тексту по центру. Далі через два інтервали – текст.

Слово “ДОДАТКИ ” пишеться великими літерами симетрично до тексту по центру. Далі – через інтервал позначення та заголовок першого додатку.

Кожний додаток повинен мати позначення. По центру малими літерами з першої великої пишеться слово “Додаток ___” і велика літера, що позначає додаток. Додатки слід позначати послідовно великими літерами української абетки, за винятком літер Г, Є, І, Ї, Й, О, Ч, Ь, наприклад, “Додаток А”, “Додаток Б” і т.д. Під словом “Додаток…” в дужках пишуть слово “обов’язковий” (якщо в додатку наводяться великі таблиці, які недоцільно включати в текст), або “довідковий” (якщо в ньому наводиться додаткова інформація). На рядок нижче – заголовок, написаний малими літерами з першої великої симетрично тексту сторінки по центру напівжирним шрифтом.

У якості приклада оформлення можна використати додатки, наведені у даній методичній розробці.

 

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-01-01; просмотров: 77; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.005 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты