Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


ПРОТОКОЛ № З




 

технічної наради лабораторії № 6 науково-виробничого об'єднання «Ремдеталь»

 

25.02.2001 р. Присутні: Горбачевський В. М.,

Челак А. М, Токар В. В.,

Фадеев І. Я., Іщенко М. С,

Герцен Д. Д., Ведмідь А. О.

 

Порядок денний:

 

1. Розгляд і погодження конструкторської документації на виготовлення технологічного оснащення для чистової розточки картерів коробок передач автомобілів ГАЗ-53А (07.06—114) та автомобілів ЗІЛ-130 (07.06—114) конструкторським відділом науково-виробничого об'єднання «Ремдеталь».

СЛУХАЛИ:

Зав. конструкторського відділу — Фадеева І. Я. про наслідки роботи з виготовлення робочої документації технологічного оснащення для чистової розточки картерів коробок передач автомобілів ГАЗ-53А та ЗІЛ-130 за період з 3.01 по 23.02.2001 р.

ВИСТУПИЛИ: Горбачевський В. М., Іщенко М. С, Ведмідь А. О.

УХВАЛИЛИ:

1. Схвалити й погодити конструкторську документацію технологічного оснащення для чистової розточки картерів коробок передач автомобілів ГАЗ-53А та ЗІЛ-130.

2. Лабораторії № 6 доопрацювати спосіб відновлення отворів під вісь шестерні заднього ходу.

3. Лабораторії № 6 провести чорнове розточування отворів для встановлення звертних кілець і встановити їх у п'ятьох картерах коробок передач автомобілів ГАЗ-53А та ЗІЛ-130.

4. Лабораторії № 6 подати заявку на розроблення технологічного оснащення.

5. Конструкторському відділові виконати ескізний проект і подати на розгляд експертній комісії.

 

Голова (підпис) В. М. Горбачевський

Секретар (підпис) А. О. Ведмідь

 

Витяг із протоколу

 

Витяг з протоколу — коротка форма протоколу, частина резолюції, ухвали, рішення певного зібрання, необхідна у важливій справі для особи, про яку йшлося на зборах, засіданні Ради трудового колективу, комітету, бюро, на вченій Раді навчального чи наукового закладу.

Витяг із протоколу — це копія частини протоколу, його номер з обов'язковою вказівкою назви органу, колективу, порядку денного, тексту з цього питання, рішення, дати проведення зборів, з позначкою «Оригінал підписали», прізвища голови й секретаря, їхні підписи.

 

Зразок

ВИТЯГ З ПРОТОКОЛУ № З

 

зборів студентів юридичного факультету Київського

національного університету ім. Т. Шевченка

 

2 березня 2000 р.

 

СЛУХАЛИ:

 

1. Про присудження 3 стипендій товариства «Відродження» студентам юридичного факультету.

УХВАЛИЛИ:

1. Призначити річну стипендію в сумі 2000 (дві тисячі) грн відмінникові навчання Міщенку Михайлові Борисовичу за активну участь у громадському, науковому житті факультету — за підсумками V семестру й поточною атестацією.

 

Оригінал підписали:

Голова зборів (підпис) І. П. Ковальчук

Секретар (підпис) М. Ю. Соловей

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-01-05; просмотров: 72; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты