Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Технології технічного обслуговування.




При розробці даного питання, змісту, курсового проекту необхідно вказати на:

· перелік і причини виникнення основних можливих несправностей предмету досліджень;

· підготовка карти ескізів;

· способи виявлення зазначених можливих несправностей за предметом досліджень;

· розробка плану і зміст технологічних операцій;

· назву, марку, тип, модель, типорозмір технологічного обладнання, приладів, пристосувань і матеріалів, що забезпечують виконання технологічних операцій ТО (діагностування) предмета досліджень в цілому і по елементах;

· значення номінальних, допустимих і граничних параметрів технічного стану предмету дослідження, висновки;

· послідовність і технічні вимоги операцій ТО (діагностування) предмета досліджень;

· нормування технологічних операцій;

· оформлення технологічної документації.

Текст опису технологій технічного обслуговування (діагностування) має супроводжуватись технологічними схемами переходів, табличними даними допустимих параметрів технічного стану, схемами перевірок, вимірювань, тощо.

 

Після короткого обґрунтування переліку і причин виникнення можливих несправностей приводять перелік параметрів, які необхідно перевірити при діагностуванні або забезпечити при технічному обслуговуванні предмета досліджень.

Технічні вимоги на ТО і діагностування повинні бути розглянуті у відповідності з вимогами Держстандартів та у відповідності із інструкціями заводів-виготівників і вказівок з організації робіт відповідних видів (ТО, діагностування, зберігання, тощо) для машин відповідних типів (згідно завдання).

Для розробки плану технологічних операцій в основному використовують інструкції заводів-виготівників з проведення технічного обслуговування машин. Додаткову інформацію студент може отримати з технічної літератури і спеціальних журналів, а також із особистих спостережень за виконанням технічного обслуговування машин під час виробничої технологічної практики. Технології діагностування, технічного обслуговування і зберігання машин найбільш ефективно розробляються за допомогою технологічних карт, складених в ГОСНИТИ.

Обладнання, інструмент, пристрої і прилади для виконання операцій діагностування і ТО машин визначають із довідникової літератури.

Норми часу на виконання операцій визначають за допомогою нормативної документації, а також хронометражем.

 



Поделиться:

Дата добавления: 2015-01-05; просмотров: 132; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.005 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты