Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Схема роботи видавництва




Видавництво працює з понеділка по п’ятницю з 8.00-18.00

Цілодобово територію охороняє охоронець. Є 2 охоронці. Вони працюють позмінно з 08:00-20.00. На вахті знаходиться кпп,де є приймальний пристрій, за допомогою якого фіксується стан безпеки системи, а також журнал, в якому охоронці фіксують стан та інциденти. Охоронець щозміни розписується в ньому і передає його наступній вахті.

Вхід у приміщення контролюється охороною за допомогою кпп. Працівники мають спеціальні посвідчення, що свідчать, що їх ідентифікує.

На кпп є приймальний пристрій, який відслідковує сигнали технічних пристроїв.

Керівник – здійснює управління організацією, несе відповідальність за роботу видавництва, визначає обов’язки та ролі працівників, контролює їх виконання, здійснює приймання та звільнення працівників на роботу, видає накази, розпорядження, здійснює контроль за додержанням встановлених правил, в тому числі і щодо інформаційної безпеки, під час діяльності видавництва, укладає договори з клієнтами. Під час робочого дня директор приймає у своєму кабінеті працівників та клієнтів. Його кабінет це кімната №1.

У його кабінеті знаходиться комп’ютер №1, телефон, шафи з документами та сейф.

Комп’ютер №1 підключений до локальної мережі Ethernet та інтернету. На комп’ютері є пароль, який знає тільки директор.

Телефон стаціонарний, підключений до міської АТС. Для захисту телефонних ліній використовується апарат МП-1А.

Шафи з документами металеві на замку. Ключ має тільки директор.

Сейф металічний на кодовому замку. Код та доступ має лише директор.

 

Працівник служби безпеки – створює систему захисту інформаційних активів, несе головну відповідальність за функціонування системи безпеки, контролює функціонування системи захисту, але лише контролює стан цієї системи, доступу до самої інформації чи інформаційних активів не має.

Розробляє комплексну систему захисту.

Знаходиться у кімната №3.

У його кабінеті знаходиться комп’ютер №9, телефон,шафа з документами та шафа з особистими речима .

Комп’ютер №9 підключений до локальної мережі Ethernet та інтернету. На комп’ютері є пароль, який знає тільки працівник служби безпеки.

Телефон стаціонарний, підключений до міської АТС. Для захисту телефонних ліній використовується апарат МП-1А.

Шафи з металеві на замку. Ключ має тільки працівник служби безпеки.

Головний редактор приймає замовлення, розприділяє роботу між працівниками кабінету розробки книг та цеху друку та зшивки. Має доступ до неопублікованого тексту.

Його кімната №10.

У цьому кабінеті знаходиться комп’ютер №3, телефон,шафа з документами та шафа з особистими речима .

Комп’ютер №3 підключений до локальної мережі Ethernet та інтернету. На комп’ютері є пароль, який знає тільки головний редактор.

Телефон стаціонарний, підключений до міської АТС. Для захисту телефонних ліній використовується апарат МП-1А.

Шафи з металеві на замку. Ключ має тільки працівник головний редактор.

Працівники кабінету розробки книг –здійснюють оцінку, літературне редагування, корегування, вивчають рукописи, перевірять фактичні дані, оформлюють вихідні дані та бібліографію відповідно до чинних стандартів, здійснюють технічне редагування, здійснюють комп’ютерний набір, художнє оформлення та дизайн видання. Мають доступ до ще неопублікованого тексту, що і є одним з основних інформаційних активів.

Працюють у кімнаті №6.

В кімнаті є спеціальні металічні шафах, де зберігаються неопублікованих текстів, шафи розбиті на багато відділів знаходяться, кожен працівник має свій власний, всі вони знаходяться під замком, ключ у кожного власний. А також комп’ютери №4, 5, 6 підключених до локальної мережі Ethernet та інтернету. Кожний працівник має свій індивідуальний пароль. А також є ксерокс та сканер.

Працівники цеху друку та зшивки-здійснюють правку та верстку текстів,виготовлення оригінал-макетівта створюють книжки, які готові до продажі.Мають доступ до ще неопублікованого тексту, що і є одним з основних інформаційних активів.

Працюють в кабінеті № 9

В кімнаті є комп’ютери № 7, 8 підключені до локальної мережі Ethernet та інтернету. Кожний працівник має свій індивідуальний пароль. Пристрої за допомогою яких тиражуються видання та зшиваються:

ü ксерокси;

ü сканери;

ü лазерні принтери;

ü зшивачі;

ü нарізувачі;

ü ламінатори;

Шафи де зберігається готові видання, які закривають на ключ, ключ має тільки один працівник кабінету, який потім передає їх редактору.

Системний адміністратор – забезпечення справності мережі, стабільності її роботи та надійність виходу в Інтернет, догляд за роботою Ethernet мережі та іншої комп’ютерної техніки. Має доступ до комп’ютерної мережі, в якій є електронний варіант неопублікованих текстів, інформація про договори.

Працює в кімнаті №7.

В кімнаті знаходиться сервер комп’ютерної мережі та металічна шафа з особистими речима системного адміністратора.

Секретар – веде документацію, архів договорів. Має доступ до укладених угод.

Працює в кімнаті №2.

У цьому кабінеті знаходиться комп’ютер №2, телефон,шафа з документами та шафа з особистими речима .

Комп’ютер №2 підключений до локальної мережі Ethernet та інтернету. На комп’ютері є пароль, який знає тільки головний редактор.

Телефон стаціонарний, підключений до міської АТС. Для захисту телефонних ліній використовується апарат МП-1А.

Шафи з металеві на замку. Ключ має тільки працівник головний редактор.

Прибиральниця – підтримує санітарний стан видавництва.

Електрик – забезпечення електроживлення на території видавництва.

Сантехнік – забезпечення водопостачання та водовиведення на території видавництва, справності санвузлів.

3.3 Принцип роботи видавництва

Клієнт проходить через кпп, де в журналі фіксується час проходження, іде в приймальню, де робить замовлення послуг, які пропонує видавництво. Укладає угоду з директором в паперовому вигляді ці договори директор зберігає до виконання послуги в себе,а потім передає в архів. Тоді замовник відправляється до головного редактора і віддає йому рукописи чи електронний варіант тексту ( редактор з флешки клієнта при ньому скидає інформацію на диск свого комп’ютера №3). Редактор визначає вид роботи, який необхідно зробити над замовленням і відповідно передає рукопис особисто або пересилає за допомогою локальної мережі у папку конкретного працівника необхідний документ. В залежності він виду замовлення роботу здійснюють працівники кабінету розробки книг на своїх комп’ютерах № 4, 5, 6, які знаходяться у кімнаті 6.

А далі готовий матеріал передається через локальну мережу Ethernet в цех друку і зшивки де знаходяться комп’ютери № 7, 8, де здійснюють: правку та верстку текстів, виготовлення оригінал-макетів за допомогою спеціальних спеціальної технік,яка знаходяться в кімнаті 9. Готові вироби передаються редактору і той віддає їх замовнику.


Поделиться:

Дата добавления: 2015-01-15; просмотров: 57; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.008 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты