Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Робота з персоналом





На підприємстві постійно проводиться професійна підготовка і навчання персоналу. Так, навчено новим професіям (первинна професійна підготовка) безпосередньо на виробництві – 8 чол.

За 10 міс. 2014 року на підприємстві та за його межами підвищили свою кваліфікацію – 321 чол. шляхом організації навчання . Із них:

На підприємстві було організовано навчання для:

64 чол. – підвищили рівень знань по роботі в програмі 1-С та по вивченню офісних програмам;

201 чол. – пройшли навчання по ISO TS 16949 (персонал ВГТ,ВГМ з стабільності роботи технологічного обладнання, персонал технічних служб - тренінги з питань APQP, по ТРМ (загальне обслуговування обладнання, тренінги з SPC, MSA)

36 чол. – підвищили рівень кваліфікації робітничих спеціальностей безпосередньо на підприємстві та отримали суміжні професії (ливарники пластмаси ДПтаВГ, термісти ГТД, працівники складу готової продукції ВЗ, працівники МСЦ-1 та МСЦ-2 отримали суміжну професію «свердлувальник» ;

31 чол. - підвищили рівень кваліфікації та здобули нові професії за межами підприємства за направленням на навчання, в т. ч. персонал ВГТ,ВГК та експериментальної дільниці (20 працівників) по курсу «Тривимірне моделювання деталей та складальних одиниць у системі КОМПАС -3 Д V13 та Solidworks на базі Національного технічного університету ім. Ю.Кондратюка.

За рахунок коштів підприємства направлено на навчання 1 працівника по спеціальності «Комп’ютерна графіка та дизайн».

За 10 місяців 2014 року організовано і проведено атестацію ІТР працівників всіх служб підприємства, окрім: фінансово-економічний та персонал енерго-механічних служб заплановано на листопад місяць ц.р. Згідно затвердженого графіку щоквартально заводськими уповноваженими комісіями проводиться оцінка персоналу. Кожного працівника оцінюють за загальними та спеціальними критеріями визначаючи його компетентність та необхідність навчання чи її підвищення.

На заводі створені та постійно функціонують цехові кваліфікаційні комісії для присвоєння первинних розрядів і заводська кваліфікаційна комісія , у складі провідних спеціалістів, для присвоєння вищих розрядів. Отже, у 2014 році на ПАТ «ПААЗ» відбулося 13 засідань цехової та заводської кваліфікаційної комісії. Присвоєні:

первинні розряди – 22 чол.;

підвищення кваліфікаційного розряду – 19 чол.

До професійного свята дня машинобудівника, 8 Березня, Дня Незалежності, Дня Конституції України були нагороджені кращі працівники підприємства Почесними грамотами та Подяками від органів державної влади, місцевого самоврядування та грамотами ПАТ «ПААЗ» – всього 50 чол., в тому числі нагороджені Медалями за заслуги ХК «АвтоКрАЗ» - 7 чол., нагороджені Почесними грамотами за вислугу років по колдоговору – 114 чол.

До 69- річниці з Дня застування підприємства заплановано нагородження 33 кращих працівників в т.ч. медалями за заслуги ХК «АвтоКрАЗ» - 7 чол.

Соціальна сфера

На заводі діє лікувально-оздоровчий пункт, що повністю утримується за рахунок підприємства. Працюючим, в разі необхідності, надається своєчасна медична допомога, проводяться профілактичні огляди, профілактичні щеплення, флюорографія. Працівники лікувально-оздоровчого пункту проводять перевірку якості страв, приготовлених у заводські їдальні, умов праці та побуту працюючих.

Медичні фахівці – терапевт, гінеколог, стоматолог – надають послуги в лікуванні працівників підприємства. Так, за 10 міс. 2014 рік відвідали терапевта – 4203 працівника, стоматолога – 2013 працівників, гінеколога – 1507 працівників. Амбулаторний прийом – 3812 чол.( в т.ч. зроблено ін’єкцій 1035 ). Зроблено електрокардіограми 251 працівникам, фізіотерапевтичні процедури – 1683 працівників, проведено флюорографічний огляд органів грудної клітки – 694 працівникам. Проведено медичний профілактичний огляд 300 працівникам заводу, які працюють з шкідливими умовами праці.

У 2014 році по санаторно-курортним путівкам оздоровлено 14 працівників та 23 дитини працівників в дитячих оздоровчих таборах. Адміністрацією підприємства в повному обсязі виконується колективний договір у розділі «Соціально-трудові пільги, гарантії, компенсації»:

забезпечуються ветеранам праці, ветеранам війни пільги. В 2014 році учасникам ВВВ та ветеранам трудового фронту до Дня Перемоги вручено 63 продовольчі набори.;

забезпечується доставка працівників, які проживають в населених пунктах (Кротенки, Жуки, Тахтаулово) на роботу і з роботи;

виділяється транспорт і матеріальна допомога у випадку смерті працівника, пенсіонерів підприємства, близьких родичів працівників.

У 2014 році надані працівникам заводу ліжко-місця в гуртожитку по вул. Вільямса,1 в кількості 37, та 3 сім’ї.

Організовувались виїзди працівників на відпочинок на базу «Рибака і мисливця» у с. Вільховатка. Функціонує водноспортивний комплекс на р. Ворскла.

За 10 міс. В 2014 році підприємством громадського харчування та торгівлі реалізовано товарів на суму 507452 тис. грн. В середньому в 2014 році відвідало їдальню 28357 працівників.


Поделиться:

Дата добавления: 2015-08-05; просмотров: 53; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты