Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Загальний вигляд та принцип роботи БФП SAMSUNG SCX-3200




Ультракомпактна модель Samsung SCX-3205W за своїх скромних розмірів 388 x 299 x 234 мм займає менше місця, ніж інші лазерні БФП, представлені на ринку. Він легко поміститься на столі та залишить достатньо місця для комфортної роботи. І нехай не бентежать компактність SCX-3200: за своєю функціональністю апарат аж ніяк не поступається своїм більш масивним побратимам.

 


Рисунок 2.1 Загальний вигляд БФП SAMSUNG SCX-3200

 

Враховуючи свій, неповторний на ринку, вигляд, БФП SAMSUNG SCX-3200 підкорив покупців своєю зручністю та компактністю. Передня частина БФП SAMSUNG SCX-3200 має певні комплектуючі частини, які виконують важливу роль у роботі з пристроєм.

 

 

 

 

 

 

1. Передні двері; 2. Панель управління; 3. Вихідний лоток; 4. Додаток вихідного лотка; 5. Лоток; 6. Регулювання довжини папера; 7. Регулювання ширини папера; 8. Кришка сканера; 9. Скло сканера; 10. Блок сканера;

11. Внутрішнє покриття; 12. Тонер картридж.

Рисунок 2.2Вигляд спереду БФП SAMSUNG SCX-3200


1. USB порт; 2. Розетка блоку живлення.

Рисунок 2.3 Вигляд ззаду БФП SAMSUNG SCX-3200

USB - універсальна послідовна шина, призначена для з'єднання периферійних пристроїв обчислювальної техніки. Символом USB є чотири геометричні фігури: квадрат, трикутник, велике коло та мале коло. В БФП SAMSUNG SCX-3200 використовуэться кабель типу USB 2.0 з конекторами типу А-звичайний ( та Б-звичайний. Версія USB 2.0 випущена в квітні 2000 року, вона відрізняється від USB 1.1 лише вищою швидкістю передачі та незначними змінами в протоколі передачі даних для режиму Hi-Speed (480 Мбіт/с). Швидкість передачі даних до 480 Мбіт/с. USB-кабель — це, по суті, дві звиті пари: однією з них передаються дані в кожному напрямку, а інша використовується для живлення периферійного пристрою (+5 В, 500 мА).

 

Рисунок 2.4Конектори типу А (зліва) та Б (справа)

 

Панель управління в БФП SAMSUNG SCX-3200 дуже зручна своєю простотою та компактністю. Кнопки розташовані на краю БФП, що є зручним для використання. Завдяки діодної підсвітки, кнопки видно й при поганому освітлення.

 

1. Дозволяє включити або виключити БФП; 2. Увімкнути або вимкнути еко-друк; 3. Відправляє на сканування данні та зберігає їх; 4. Дозволяє копіювати обидві сторони посвідчення особи, як водійські права на одній стороні паперу; 5. Коли горить індикатор , помістіть передню сторону посвідчення особи, звернену вниз на скло сканера; 6. Коли горить індикатор , помістіть задню сторону посвідчення особи, звернену вниз на скло сканера; 7. Зображає кількість сторінок, які потрібно копіювати; 8. Дозволяє збільшити / зменшити кількість сторінок, яку потрібно роздрукувати; 9. Друкує зображення з екрана; 10. Зупиняє/Скидає данні, які подані на друк; 11. Починається друк, копіювання або сканування роботу залежно від функції, яку використати;12. Показує статус БФП.

Рисунок 2.5 Панель управління БФП SAMSUNG SCX-3200


Поделиться:

Дата добавления: 2015-08-05; просмотров: 68; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.005 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты