Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Властивості полів таблиці




Властивість Field Size (Размер поля) визначає максимальну довжину текстового поля. Для полів числового типу вказує форму допустимих значень.

ВластивістьFormat(Формат поля) дозволяє вказати формати виведення тексту, чисел, дат і значень часу на екран чи на друк. Воно може набувати таких значень:

- General Number(Основной) – використовується як значення за замовчуванням. Числа відображаються так, як вони були введені.

- Currency(Денежный) – використовуються роздільники груп розрядів; від’ємні числа виводяться в круглих дужках.

- Fixed (Фиксированный) – виводиться, принаймні, один розряд числа.

- Standard (С разделителями разрядов) – числа виводяться з роздільниками груп розрядів.

- Percent (Процентный) – значення збільшується на 100; додається символ відсотків (%).

- Scientific (Експоненциальный) – числа виводяться в експонентній формі.

ВластивістьDecimal Places (Число десятичных знаков) вказує число цифр після коми. За замовчуванням встановлюється значення 2.

ВластивістьCaption(Подпись) – дозволяє задати заголовки стовпців таблиці.

ВластивістьRequired(Обязательные значения) – поле Yes (Да) визначає, що введення даних у це поле є обов'язковим, No (Нет) – необов’язковим.

ВластивістьFormat(Формат поля) вказує на формат виводу даних у режимі Таблиці.

ВластивістьInput Mask(Маска ввода) вказує маску введення даних, яка дозволяє автоматизувати перевірку символів, що вводяться. Для цього використовуються спеціальні символи шаблону (див. розділ 5.2).

ВластивістьIndexed(Индексированное поле) визначає, чи є дане поле індексованим і якщо воно є таким, то в якому з режимів Duplicates OK (Совпадения допускаются) іNo duplicates(Совпадения не допускаются) (див. розділ 5.3).

ВластивістьDefault Value(Значение по умолчанию) вказує значення, що вводиться автоматично в поле для кожного нового рядка таблиці, якщо користувачем у це поле не вводилось жодне значення.

ВластивістьValidation Rule (Условие на значение) дозволяє задати умову – обмеження на значення даних, що вводяться у це поле.

ВластивістьValidation Text (Сообщение об ошибке) видає вказане повідомлення користувачеві, якщо при введенні даних не виконалась умова, задана властивістюValidation Rule(Условие на значение).

ВластивістьAllow Zero Length (Пустые строки)визначає, чи припустимо вводити в дане поле порожні рядки, тобто текстові дані нульової довжини.

Для перегляду або коректуванняструктури створеної таблиці (при знаходженні у вікні БД), можна виділити таблицю із списку таблиць і натиснути кнопку Design(Конструктор) на панелі у верхній частині вікна БД або клацнути правою кнопкою миші на імені таблиці і з контекстного меню вибрати командуDesign(Конструктор).

 

Лекція № 18

Створення зпитів в MS Access.


Поделиться:

Дата добавления: 2015-08-05; просмотров: 67; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты