Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Наступ в особливих умовах




У місті (населеному пункті) взвод наступає, як правило, вздовж вулиць по одній або обох її сторонах, а відділення по одній стороні (рис. 14). Взаємна підтримка досягається веденням вогню по будинках, які розташовані на протилежній стороні вулиці.

Рота наступає по одній вулиці або всередині кварталу, батальйон, як правило, наступає по одній-двох магістральних вулицях з прилеглими кварталами на фронті до 1000 м.

       
 
   
 

 


Рис 14. Дії особового складу у вуличному бою

 

Механізований взвод (відділення) та придані йому гранатомети і вогнемети знищують противника вогнем та гранатами в першу чергу у підвалах та нижніх поверхах будинків.

Для захоплення підготовлених до оборони особливо міцних будинків та споруджень механізований взвод, а іноді, і відділення можуть діяти у складі штурмової групи. У склад штурмової групи крім механізованого підрозділу можуть включатися танки, гармати, переважно самохідні, міномети, протитанкові керовані ракетні комплекси, гранатомети, вогнемети та інші вогневі засоби, а також підрозділи інженерних військ з підривними зарядами. Штурмовій групі видається збільшена кількість боєприпасів, особливо ручних та протитанкових гранат, аерозольних (димових), запалювальних та сигнальних засобів, а також пристроїв для штурму будинків та подолання перешкод.

Міцно укріплені будинки блокуються, а потім висаджуються у повітря.

 

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-08-05; просмотров: 87; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.007 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты