Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Відповідальність за завантаження, розташування та кріплення озброєння і техніки, а також за посадку особового складу покладається на начальника військового ешелону.




Після закінчення завантаження командир батальйону, військовий комендант і начальник станції перевіряють готовність ешелону до руху.

Управління у військовому ешелоні. Управління у військовому ешелоні здійснюється з використанням проводових засобів зв'язку, особистим спілкуванням, за допомогою зв'язкових, а також світловими та звуковими сигналами. Командир роти (батальйону із штабом, начальником військового ешелону) під час руху при перевезенні залізничним транспортом розміщується, як правило, в середині ешелону, маючи дротовий зв'язок з начальником караулу, спостережними постами та машиністом тепловоза (електровоза), а при перевезенні повітряним транспортом – у складі військових команд.

Для спостереження за повітряним противником та місцевістю у військовому ешелоні виставляються спостережні пости (спостерігачі) та хімічний спостережний пост.

Під час перевезення через військових комендантів, загальну мережу сповіщення та через старших командирів (начальників) командир роти (батальйону) отримує дані про обстановку в напрямку руху, постійно стежить за виконанням правил перевезення, контролює стан підрозділів, стежить за дотриманням дисципліни та виконанням заходів безпеки.

За сигналом сповіщення про повітряного противника військовий ешелон продовжує рух. Двері, вікна та люки вагонів зачиняються, засоби індивідуального захисту переводяться в положення «наготові». Зенітні та інші вогневі засоби, що виділені для відбиття повітряного противника, вогонь відкривають за командою началь­ника військового ешелону, а при раптовому нападі – самостійно.

Зони радіоактивного зараження місцевості особовий склад долає в засобах індивідуального захисту. Особовий склад згідно з рішенням начальника військового ешелону може знаходитися в БТР, БМП і танках. Після проходження зони зараження за необхідності проводиться часткова спеціальна обробка особового складу, техніки та засобів перевезення. Повна спеціальна обробка підрозділів та повна санітарна обробка особового складу проводиться після вивантаження.

Протягом руху рота (батальйон) повинна бути завжди готова до вивантаження в непідготовленому районі, проходження маршем до місця призначення в обхід (з подоланням) зони зараження, районів руйнувань, пожеж та затоплень, до вступу в бій.

З прибуттям в призначений пункт перевезення рота (батальйон) швидко вивантажується (висаджується) та, не затримуючись в місцях вивантаження, з виконанням заходів маскування швидко виходить в район збору в готовності до виходу в район зосередження батальйону (бригади) або до виконання бойового завдання.


Поделиться:

Дата добавления: 2015-08-05; просмотров: 89; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты