Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Аналіз модних тенденцій нарядних суконь




 

Між назвами розділів, підрозділів, пунктів та підпунктів наводиться преамбула (від лат. рreambulus – той, що передує, вступна частина). Об’єм преамбули 1-3 речення на один абзац.

Рисунки.При створенні рисункаможна застосовувати будь-які засоби, але у документі він повинен мати «Формат-Положение-В тексте». Підписи під рисунками слід робити не жирними рядковими літерами розміром 14 пт, вирівнювати за центром. Рисунки нумеруються літерою додатку, в якому наведені, та порядковим номером рисунку в додатку відповідно до посилання в тексті (Наприклад: "Рис. А.1. {підпис рисунка}"). Звернення до рисунку у тексті – (додаток А, рис. А.1), або «показано в додатку А, на рисунку А.1». Приклади оформлення рисунків подано в додатку Е.

Таблиці. Назви таблиць – Times New Roman, шрифт, 14 пт. Таблиця по можливості розташовується за шириною тексту. На всі таблиці повинні бути посилання в тексті. Таблиці повинні нумеруватися в межах розділу арабськими цифрами. Номер таблиці складається з номера розділу і порядкового номера таблиці, розділених крапкою, наприклад: "Таблиця 2.4"- четверта таблиця другого розділу. Якщо в записах тільки одна таблиця, то її не нумерують. Якщо таблиця переноситься на іншу сторінку, тоді необхідною є нумерація граф таблиці. Її назва на наступній сторінці не вказується, а наводиться слово "Продовження таблиці 3.2". Звернення до таблиці у тексті – (табл. 1.1), (додаток Б, табл. Б.1), або «наведено в таблиці 2.3», «наведено в додатку Б, таблиці Б.3». Приклад оформлення таблиці наведено в додатку Ж.

Формули в записці (якщо їх більш однієї) нумерують арабськими цифрами в межах розділу. Номер формули складається з номера розділу і порядкового номера формули в розділі, розділених крапкою. Номер ставиться з правої сторони листа на рівні нижнього рядка формули в круглих дужках, наприклад: (3.1) - перша формула третього розділу. Посилання на формулу вказують порядковим номером формули в круглих дужках, наприклад "... у формулі (2.1)".

Кожну формулу записують з нового рядка, симетрично до тексту. Між формулою і текстом пропускають один рядок.

Умовні буквені позначення (символи) в формулі повинні бути однаковими в тексті і в формулі. Їх пояснення наводять після першого використання в тексті або зразу ж під формулою. Для цього після формули ставлять кому і записують пояснення до кожного символу з нового рядка в тій послідовності, в якій вони наведені у формулі, розділяючи крапкою з комою. Перший рядок повинен починатися з абзацу із слова "де" і без будь-якого знака після нього.

Розмірність одного й того ж параметра в межах документа повинна бути однаковою.

Якщо формула займає кілька рядків, то вона повинна бути розірвана тільки на математичних знаках: додавання "+", віднімання "", множення "×", ділення ":" та ін., які повторюють на початку наступного рядка. Формула є частиною речення, тому до неї застосовують такі ж правила граматики, як і до інших членів речення. Якщо формула знаходиться в кінці речення, то після неї ставлять крапку. Формули, які ідуть одна за одною і не розділені текстом, розділяють комою.

Для набору формул використовують вбудований у Word редактор формул, застосовуючи:

Стилі:

Times New Roman, звичайний - Текст (українською, російською), Функція, Числа;

Times New Roman, курсив - Переменная;

Times New Roman, жирный - Матрица-вектор;

Symbol - Символ.

Symbol, - Стр. греческие, Пр. греческие.

Розміри:

звичайний - 14 пт.; великий індекс - 10 пт.; дрібний індекс - 7 пт.;

великий символ - 20 пт.; дрібний символ - 10 пт.

Всі символи у тексті повинні бути створені за допомогою редактора формул, починаючи з одного символу на формулу. Не дозволяється вставка символів з інших шрифтів крім Times New Roman.

Приклад оформлення формули:

 

, (2.4)

 

де - вихідний відрізок в пропорції золотого перетину;

, - частини відрізка .

Висновки.Висновки наводяться як окремо до кожного розділу так і загальні висновки до всієї роботи. Висновки розкривають основну мету роботи, подаються конкретно, стисло, виділяються пронумерованими пунктами. Загальні висновки відповідають висновкам до розділів.

Додатки оформляють як продовження ПЗ на наступних її сторінках або у вигляді окремої частини, розташовуючи їх у порядку появи посилань у тексті. Кожен додаток варто починати з нового листа з вказівкою по центру слова "Додаток __" і великої літери української абетки жирним шрифтом, за винятком літер Г, Ґ, Є, З, І, Ї, Й, О, Ч, Ь, наприклад, Додаток А, Додаток В і т.д. Далі слідкує тематичний заголовок жирним шрифтом, що вирівнюється за центром. Наприклад

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-08-05; просмотров: 50; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты