Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


МЕТА ДИПЛОМНОГО ПРОЕКТУВАННЯ




Основною метою дипломного проектування є перевірка знань студентів та їх готовність до самостійної роботи з геологічного забезпечення процесів пошуку, розвідки та розробки нафтових і газових родовищ.

Дипломне проектування (як кінцевий етап навчання в технікумі) ставить таку мету:

- систематизація, закріплення та розширення теоретичних знань, необхідних для самостійного розв’язання конкретних геологічних задач;

- закріплення навиків самостійної роботи студентів над геологічною та економічною літературою, діючими стандартами, керівними документами;

- розвиток у студентів уміння приймати найбільш ефективні рішення при проектуванні пошуково-розвідувальних робіт;

- засвоєння методик проектування пошуково-розвідувальних робіт.

 

3. ОРГАНІЗАЦІЯ ДИПЛОМНОГО ПРОЕКТУВАННЯ

3.1 До дипломного проектування допускаються студенти, які успішно здали екзамени і заліки, захистили курсові проекти, роботи і звіти з практик, передбачені навчальними планами підготовки студентів даної спеціальності.

3.2 Тему дипломного проекту пропонує циклова комісія геологічних дисциплін технікуму або керівник переддипломної практики на виробництві.

3.3 Вихідним документом для дипломного проекту є завдання до проектування. Завдання до дипломного проектування, як правило, видається студентові перед початком періоду переддипломного проектування.

3.4 Завдання до дипломного проектування видається керівником проекту.

3.5 Тема дипломного проекту затверджується наказом директора Полтавського нафтового геологорозвідувального технікуму.

3.6 Керівник проекту узгоджує зі студентом календарний графік роботи на період дипломного проектування, в якому вказуються терміни виконання окремих розділів і частин проекту.

3.7 Загальне керівництво дипломним проектуванням здійснює керівник проекту.

3.8 З окремих розділів дипломного проекту наказом директора призначаються консультанти.

3.9 Кожний розділ дипломного проекту керівник (консультант) перевіряє і фіксує його виконання. Контроль за ходом проектування здійснює керівник не рідше одного разу на тиждень.

3.10 Керівник дипломного проекту дає вказівки з принципових питань. До розроблення наступного розділу проекту студент приступає після узгодження з керівником попереднього розділу.

3.11 За неправильно виконане завдання, помилки в текстовій та графічній частинах дипломного проекту відповідає студент – автор проекту.

3.12 Дипломні проекти виконуються в кабінетах дипломного проектування або в спеціально відведених аудиторіях.

3.13 Допуск дипломного проекту до захисту здійснюється завідуючим відділенням і затверджується наказом директора.

3.14 Готовий дипломний проект, підписаний студентом і консультантами, подається керівникові проекту за 10 днів до призначеного дня захисту.

3.15 Керівник проекту перевіряє відповідність дипломного проекту завданню та вихідним даним, підписує проект і оформляє письмовий відгук. Не пізніше ніж за тиждень до дня захисту, проект разом із письмовим відгуком передається завідуючому відділенням на затвердження.

3.16 У випадку невідповідності дипломного проекта завданню та вихідним даним, незадовільної якості проекту або несамостійності виконання, рішенням завідуючого відділення студент не допускається до захисту.

3.17 Допущений до захисту і затверджений дипломний проект направляється на рецензування.

3.18 Державна екзаменаційна комісія (ДЕК) відповідає за організацію дипломного проектування, складає графік засідань ДЕК і список студентів, які захищаються на кожному із них. Графік засідань ДЕК затверджується наказом директора.

3.19 Оцінка знань студента визначається з урахуванням якості виконаного дипломного проекту та результатів його захисту в ДЕК за чотирьохбальною системою. Рішення про оцінку та присвоєння кваліфікації техніка-геолога та про видачу диплома приймається ДЕК на заключному засіданні, а потім оголошується публічно.

Захищений дипломний проект здається в архів технікуму і зберігається згідно з діючими інструкціями.



Поделиться:

Дата добавления: 2015-08-05; просмотров: 74; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.005 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты