Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Контроль за станом машин в процесі зберігання




Стан машин, які знаходяться на короткочасному та довгочасному зберіганні, перевіряється:

—посадовими особами підрозділів і частини під час періодичних перевірок машин;

—командирами частин і з'єднань під час оглядів машин та парків;

—шляхом інспектування і перевірок частин та з'єднань.

Періодичність перевірки машин посадовими особами підрозділів здійснюється в строки, установлені статутом внутрішньої служби, в період проведення комплексного технічного обслуговування.

Ці перевірки здійснюються згідно з планами-графіками, які розробляються в військовій частині. Графіки складаються з таким розрахунком, щоб усі машини короткочасного (довгочасного) зберігання або більша частина з них були перевірені посадовими особами частини. Результати перевірки машин короткочасного зберігання командиром частини, його заступниками та начальниками служб заносяться в формуляр машини. Інші посадові особи заповнюють картку обліку недоліків в стані машини. Картка зберігається в сумці для документації на машину. Відповідальність за ведення картки несе командир підрозділу.

Результати перевірки машин довгочасного зберігання командиром частини, його заступниками та начальниками служб заносяться в Журнал машини, яка знаходиться на довгочасному зберіганні. При перевірці машин необхідно керуватися положеннями технічних вимог на приймання та передачу бронетанкового озброєння та техніки в військах та на базах, технічними описами та інструкціями з експлуатації машин кожної марки і посібниками з перевірки їх технічного стану і утримання.

Огляди машин і парків проводяться командиром частини не менше двох разів на рік, а командиром з'єднання (начальником бази) по особистому плану з урахуванням охоплення усіх частин (відділів)—протягом року. Огляди машин короткочасного зберігання, які проводяться командиром частини, як правило, поєднуються зпроведенням СО, а машин довгочасного зберігання—з ТО-Із або Т0-2з. В перевірці озброєння, СКВ, ККО засобів зв'язку та іншого обладнання беруть участь начальники відповідних служб.

Час огляду машин та парків командиром частини передбачається у планах бойової підготовки і розкладі занять.

Результати оглядів машин та парків командиром частини (з'єднання) оголошуються у наказі по частині (з'єднанню).

Порядок перевірки стану машин при інспектуванні, а також на підсумковій перевірці визначається наказом Міністра оборони України.


Поделиться:

Дата добавления: 2015-08-05; просмотров: 68; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты