Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Радіозв’язок взаємодії.




В сучасному загальновійськовому бою успіх може бути досягнутий за умов узгоджених дій родів військ, спеціальних військ Сухопутних військ і інших видів Збройних Сил, які діють по єдиному задуму.

Механізована ( танкова) бригада в бою може взаємодіяти з авіацією, яка підтримує, сусідньою бригадою одного або різних оперативних об’єднань, з’єднаннями і частинами, які діють на зустріч одне одному, елементами оперативної побудови військ АК, частинами ВМС (під час дій на морському узбережжі).

Варіант схеми радіозв’язку приведений на рис 6.

Зв’язок бригади з взаємодіючими з’єднаннями і частинами забезпечуються по спеціально організовуємим з цією метою радіомережах. Для забезпечення зв’язку взаємодії на КП бригади може виділятись окрема КШМ, а при недостатній їх кількості використовуються вільні радіостанції зі складу КШМ посадових осіб командного пункта бригади.

З сусідньою бригадою іншого АК зв’язок забезпечується по рідіомережі взаємодії флангових з’єднань фронта (ОК) на радіостанціях КХ диапазону Р- 130. Зв’язок взаємодії з’єднань і частин, які діють на зустріч одине одному, організовується по КХ і УКХ радімережах зустрічної взаємодії фронта (ОК). При цьому КХ радіомережа призначена для забезпечення взаємодії між з’єднаннями, УКХ- між частинами ( підрозділами). Радіодані, порядок роботи визначається штабом, який організовує взаємодію і доводяться завчасно разом з розпорядженням зі зв’язку відповідного штабу.

Зв’язок взаємодії з десантно- штурмовими, аєромобільними частинами забезпечується або по радіомережі зустрічної взамодії Ф (ОК), або входженням радіостанцій командира (штабу) бригади в радіомережі командирів (штабів) частин десантно- штурмових і аєромобільних військ. Зв’язок взаємодії з сусідніми бригадами першого ешелону, другого ешелону, іншими елементами оперативної побудови військ АК забезпечується по КХ радіомережі взаємодії АК на радіостанціях Р- 130. Зв’язок між сусідніми батальйонами сусідніх бригад одного АК забезпечується по УКХ радіомережі взаємодії підрозділів АК на радіостанціях Р- 123, ( Р- 173, Р- 159М) або взаємним входженням в радіомережі одне одного.

Радіозв’язок між батальйонами, з елементами бойового порядка бригади організовується по УКХ радіомережі взаємодії бригади на радіостанціях Р- 123, ( Р- 173, Р- 159М). Вид зв’язку телефонний відкритий, з застосуванням документів СУВ. До складу даної радіомережі доцільно включати радіостанцію на КП бригади з метою здійснення контроля за даним зв’язком, а при необхідності і надання підлеглим допомоги в його забезпеченні.

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-08-05; просмотров: 51; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.005 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты