Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Зобразіть дані на географічній карті України, використо­вуючи формат — стовпчикові діаграми.




Це завдання виконувати за вказівкою викладача лише за наяв­ності карти України в комплекті комп'ютерних карт. Назви міст введіть мовою програми (російською чи англійською).

Скопіюйте усю таблицю в буфер обміну і вставте її на аркуш 2.

15. На аркуші 2, використовуючи стару таблицю, побудуйте нову таблицю «Прогноз обсягів продажу на два місяці, грн».Доповніть таблицю стовпцями з назвами Квітень, Травень і Всього2. Дані для квітня і травня придумайте і введіть довільні. Який обсяг продажу планує фірма у квітні і травні (окремо і разом)?

Заховайте і покажіть стовпець Е.

Виберіть стовпець Е і застосуйте команду Формат =>Стовпець =>Заховати. Як показати захований стовпець? Щоб застосувати команду показати, треба спочатку виокремити два стовпці, між якими є захований.

Очистіть рядки 12 і 13.

Доповніть таблицю трьома рядками з новими містами і відповідними даними.

Перевірте правильність формул у стовпці і рядку Всього. Від­редагуйте формули, якщо треба. Який сумарний прогноз прода­жу в гривнях тепер (введіть потрібні формули)?

Скопіюйте таблицю з аркуша 2 на аркуші 3 і 4.

Упорядкуйте рядки таблиці в алфавітному порядку назв міст (аркуш 2).

Спочатку виокремте лише рядки з даними. Дані=>Сортувати.

21І. Упорядкуйте філіали (рядки) за спаданням обсягу про­дажу в першому кварталі (аркуш 2).Занотуйте у звіт, який філіал є на першому місці.

22. Перейдіть на аркуш 3 і перейменуйте його на Фільтри.Скористайтесь контекстним меню закладки аркуша 3.

Застосуйте до таблиці автофільтр, щоб вивести рядки з назвами філіалів, які в лютому мали обсяги продажу понад 500 000.

Скопіюйте результат пошуку під основну таблицю.

25. Виведіть рядки з назвами філіалів, які в березні мали обсяги продажу більші, ніж 200 000, і менші, ніж 600 000 .

Скопіюйте результат пошуку під основну таблицю.

Які філіали мали обсяги продажу в січні більші, ніж 700 000, а в лютому більші, ніж 800 000?

Команду Автофільтр застосуйте двічі. Перенесіть утворену таблицю під основну.

27. Відформатуйте дані і доповніть таблицю на аркуші 4 так.Числа відобразіть у грошовому форматі з наявністю назви гро шової одиниці. Для цього виберіть усі числові дані і задайте потрібний формат. Доповніть таблицю стовпцем з номерами телефонів фірм. Номери телефонів введіть як семизначні числа і задайте їм формат користувача ##0-00-00. Доповніть таб лицю стовпцем з датами подання філіалами даних і згіднім датам формат зі списку форматів дат або формат користувача ДД.ММ.ГГГГ (dd.mm.yyyy). Застосуйте автопідбір ширини стовпців.


Поделиться:

Дата добавления: 2015-08-05; просмотров: 56; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.007 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты