Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Внесення відомостей до Єдиного реєстру




Постачальник щодня надсилає до Адміністратора інформацію про постачання бланків конторам, архівам, приватним нотаріусам з використанням електронного цифрового підпису.

Адміністратор вносить до Єдиного реєстру відомості, отримані від Постачальника, про постачання бланків протягом дня з моменту отримання цих відомостей.

Унесення до Єдиного реєстру відомостей про отримання/витрачання бланків здійснюється Реєстраторами в день отримання/витрачання бланка та у суворій послідовності відповідно до порядкових номерів.

Контори, архіви, приватні нотаріуси можуть укласти договір щодо внесення інформації до Єдиного реєстру з Реєстратором у межах свого нотаріального округу, про що зобов'язані повідомити

Адміністратора протягом трьох днів з моменту укладення такого договору.

Контори, архіви, приватні нотаріуси, які не мають власних систем доступу (або у яких тимчасово відсутній доступ) до Єдиного реєстру, здійснюють унесення до нього відомостей про отримання бланків шляхом подання інформації в обсязі, передбаченому додатками 1-3, Реєстратору, з яким укладено договір щодо внесення інформації до Єдиного реєстру.

Унесення до Єдиного реєстру відомостей про недійсні (зіпсовані, анульовані, дефектні, відсутні при відкритті пачки, втрачені або викрадені) бланки здійснюється Реєстраторами негайно.

Головне управління юстиції Міністерства юстиції України в Автономній Республіці Крим, головні управління юстиції в областях, містах Києві та Севастополі щомісяця не пізніше 10-го числа наступного за звітним місяця за даними Єдиного реєстру здійснюють такі перевірки:

- щодо несвоєчасного внесення або невнесення до Єдиного реєстру відомостей про витрачання бланків або недійсні бланки;

- щодо порушення пункту цього Порядку.

За несвоєчасне внесення або невнесення відомостей про витрачання бланків або недійсні бланки, втрату або викрадення бланків, що сталося з вини державних та приватних нотаріусів (далі - нотаріуси), порушення пунктів 9.2 та 10.5 цього Порядку відповідне Головне управління юстиції відповідно до пункту 3 частини першої статті 29-1 Закону України "Про нотаріат" ( 3425-12 ) зупиняє діяльність приватного нотаріуса або притягує до дисциплінарної відповідальності державного нотаріуса.

За систематичне невжиття заходів, передбачених пунктом 2.9 цього Порядку, начальник відповідного Головного управління юстиції несе персональну відповідальність, передбачену чинним законодавством.

. Контори, архіви, приватні нотаріуси, які не мають власних систем доступу (або у яких тимчасово відсутній доступ) до Єдиного реєстру, здійснюють унесення до нього відомостей про витрачання бланків та недійсні бланки шляхом подання заяв установленого зразка (додаток 5) ( za043-09 ) Реєстратору, з яким укладено договір щодо внесення інформації до Єдиного реєстру.

Заяви подаються Реєстратору в день витрачання бланка або виявлення його недійсності.

Реєстратор вносить до Єдиного реєстру відомості про витрачання бланків та недійсні бланки протягом одного дня з моменту отримання заяви.

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-08-05; просмотров: 38; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты