Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Студенти та групи




Про самостійне зарахування студентів до курсу за допомогою кодового слова ми вже згадували. Розглянемо детальніше, які можливості для управління студентами надає Moodle.

Пройшовши у блоці "Адміністрування" за посиланням "Студенти" (рис.3.9), Ви можете додати або виключити користувача (студента) з курсу (рис.3.16).

Зліва знаходяться студенти, що вже є зарахованими до курсу, а справа - зареєстровані користувачі системи, які можуть бути додані до курсу. Також зверху є текстова підказка про зарахування до даного курсу за кодовим словом.

Рис.3.16. Зарахування студентів

 

Щоб додати нового студента, виділіть ім’я студента і натисніть стрілку, що вказує наліво (знайти необхідного студента, якщо в списку дуже багато користувачів, допоможе поле “Знайти”). Студент повинен переміститися з колонки “Потенційні студенти” в колонку “Зараховані студенти”. Щоб виключити студента з класу, натисніть ім’я студента і на стрілку, що вказує вправо поряд з ім’ям студента. Студент пересунеться з колонки “Зараховані студенти” в колонку “Потенційні студенти”.

Крім окремих студентів, Moodle дозволяє працювати з групами студентів. Для цього необхідно натиснути посилання “Групи” у блоці “Адміністрування (рис.3.17).

Щоб додати групу, впишіть назву групи у блок поряд з “Додати нову групу”, а потім натисніть на кнопку “Додати нову групу”.У нашому прикладі ми створили три групи студентів.

Тепер у групу можна додавати студентів. Щоб включити студента в групу, виділіть необхідну групу, далі натисніть ім’я студента і кнопку “Додати виділених до групи”. Щоб додати до групи одночасно декількох студентів, утримуйте “Shift” на клавіатурі, коли вибираєте кожне ім’я. Після того, як ми додали студентів до групи, їх імена перемістяться у праву колонку.

Moodle надає можливість редагування груп, для чого необхідно натиснути “Редагувати настройки групи” (рис.3.17).

Рис.3.17. Сортування студентів за групами

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-08-05; просмотров: 55; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты