Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


КІБЕРПРОСТІР




Кібернетична безпека: категорійний апарат.

       
   
 
 


КІБЕРПРОСТІР

Термін і визначення
Кіберпростір – середовище, сформоване у рамках поєднання віртуального і реального просторів пов’язаних між собою інформаційних, комп’ютерних та телекомунікаційних систем, а також мережевих технологій цивільного та/або військового призначення, які в процесах обробки, передачі й зберігання інформації використовують електромагнітний спектр і діють як єдине ціле.
Кіберпростір - це віртуальний простір, сформований інформаційними, телекомунікаційними та інформаційно-телекомунікаційними системами (локальними комп’ютерами, локальними та глобальними мережами), у яких здійснюється виготовлення, зберігання, обробка, обмін та знищення інформації в електронному вигляді.
Кіберпростір – віртуальний простір, створений комп’ютерною системою.
Кіберпростір – глобальна електронна сфера, що характеризується використанням електромагнітного середовища, електронної техніки та інформаційних технологій для вирішення завдань управління та зв’язку.
Кіберпростір - об’єкти інформаційної інфраструктури що керуються інформаційними (автоматизованими) системами управління та інформації, що в них циркулює. Кіберпростір держави - об’єкти інформаційної інфраструктури держави, що керуються інформаційними (автоматизованими) системами управління та інформації, що в них циркулює.

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-08-05; просмотров: 75; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.007 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты