Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Дніпропетровськ УДХТУ 2012




 

 

Методичні вказівки до виконання розділу “Охорона праці” у дипломних проектах та роботах для студентів IV курсу освітньо–кваліфікаційного рівня “Бакалавр”/ Укл.: В.О. Герасименко, Г.Г. Рунова, Н.Б. Мітіна. – Дніпропетровськ: ДВНЗ УДХТУ, 2012. – 12 с.

 

Укладачі: В.О. Герасименко, канд. хім. наук

Н.Б. Мітіна, канд. техн. наук

Г.Г. Рунова

 

Відповідальний за випуск В.Т. Сметанін, д-р с.-г. наук

 

 

Навчальне видання

 

Методичні вказівки

до виконання розділу “Охорона праці”

у дипломних проектах та роботах

для студентів IV курсу

освітньо–кваліфікаційного рівня “Бакалавр”

 

 

Укладачі: ГЕРАСИМЕНКО Володимир Олександрович

МІТІНА Наталія Борисівна

РУНОВА Галина Геннадіївна

 

 

Редактор Л.М. Тонкошкур

Коректор О.Л. Кремньова

 

 

Підписано до друку 12.01.12. Формат 60´841/16. Папір ксерокс. Друк різограф. Ум.-друк. акр. 0,54. Обл.-вид. арк. 0,58. Тираж 100 прим. Зам. № 63. Свідоцтво ДК № 303 від 27.12.2000.

ДВНЗ УДХТУ, 49005, м. Дніпропетровськ-5, просп. Гагаріна, 8.

Видавничо-поліграфічний комплекс ІнКомЦентру

ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

 

 

Розділ “Охорона праці” представляє собою окрему частину дипломного проекту або роботи.

Зміст його має бути коротким, без повторення даних, які відображені у інших розділах проекту (роботи). Вміст розділу – приблизно 5-8 сторінок.

Не варто складати спеціальний “Вступ” до розділу. У загальному “Вступі” до дипломного проекту (роботи) необхідно відобразити завдання, які стоять перед підприємствами даної галузі для подальшого покращення умов праці.

Матеріал необхідно викласти у послідовності, яку наведено у даних рекомендаціях. Всі прийняті технічні рішення повинні бути обґрунтовані інженерними розрахунками, посиланнями до нормативної документації, аналізуватися щодо відповідності сучасному рівню розвитку науки та техніки.

Чернетку розділу, надруковану на комп’ютері на листах формату А4 (шрифт Times New Roman, 14-й розмір, інтервал 1,5) або написану на аркушах стандартного розміру акуратно, розбірливим почерком, студент представляє на перевірку викладачу-консультанту у встановлений графіком термін. Розділ має бути виконаний у відповідності з вимогами стандартів на оформлення нормативних документів.

Викладач пише свої висновки на титульному аркуші чернетки, який повинен зберігатися до закінчення роботи над розділом. Для остаточного узгодження змісту розділу “Охорона праці” студент повинен представити консультанту чистовий варіант та чернетку, яка повинна залишатися у консультанта до закінчення роботи на проектом (роботою).

У загальному списку літератури, який наведено у кінці пояснювальної записки проекту (роботи), повинна бути вказана література з охорони праці, яка використовувалася при написанні розділу. Посилання на літературу мають бути вказані відповідно до вимог стандартів на оформлення нормативних документів у квадратних скобках по тексту.

Після виконання студентом розділу “Охорона праці” у відповідності з цими методичними рекомендаціями консультант з охорони праці підписує титульний аркуш пояснювальної записки дипломного проекту або роботи.

Складаючи доповідь (тези) виступу для захисту дипломного проекту (роботи), студент повинен передбачити час для стислого освітлення розділу “Охорона праці”.


Поделиться:

Дата добавления: 2015-08-05; просмотров: 58; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты