Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Порядок витребування медичного майна




У воєнний час витребування медичного майна виконується за заявками - нарядами на медичне майно і матеріали для ремонту за формою 8(мед.) у міжбойовий період щомісяця до 5 числа кожного місяця і Повідомленням про наявність і потребу медичного майна спеціального призначення за формою 5(мед.), що представляються в орган управління подекадно, а в ході бойових дій один раз у три доби чи у міру потреби.

Комплекти медичного майна спеціального призначення, аптечки і сумки витребовуються і відпускаються комплектами.

У мирний час медичне майно витребовується щорічно згідно розрахунків потреби по "Звіт - заявці" наявності і потреби в медичному майні і техніці. При складанні звіту - заявки поряд з даними графи "призначено", враховуються фактична витрата і наявність медичного майна на початок планованого року, рівень і характер захворюваності особового складу, епідемічний стан району розміщення, а також рекомендації лікарів фахівців частини (установи) щодо кількості необхідного медичного майна.

До звіт - заявки додають пояснювальну записку, донесення про підсумки ощадливого і раціонального використання медичного майна, донесення про нестачі, розкрадання і псування медичного майна за звітний період. В пояснювальній записці вказується, як робився розрахунок потреби в медичному майні.

Аналогічним чином визначається потреба в комплектах спеціального призначення, необхідних для надання першої лікарської і кваліфікованої допомоги в медичних ротах мех. бриеад(Плік).

 

Орієнтовані значення Клік, Ккв, Р представлені в таблиці.

 

 

Таблиця

Дані для розрахунку потреби в комплектах спеціального призначення на майбутній бій ( операцію).

 

Показники Комплекти
  Б- 1 Б-2 Б-3 Б-4 БГ РО-1 РО-2 АНТ ЛУЧ ОВ
Клік. 1,0 0,3 - 0,4 - 1,0 - - - -
Ккв. 1,0 0,1 0,4 0,2 0,05 - 1,0 1,0 0,5 1,0
Р

 

 

У залежності від конкретних умов зазначені в таблиці значення Клік і Ккв можуть істотно змінюватися.

Ймовірна витрата комплектів спеціального призначення на усіх етапах медичної евакуації розраховується підсумовуванням відповідних Плік. і Пкв.

Загальна потреба в медичному майні спеціального призначення на майбутній бій (операцію) крім потреби на забезпечення включає медичне майно, яке заявляється понад установлені норми. Звіт - заявка на медичне майно підписується командиром частини і скріплюється гербовою печаткою.

Звіт -заявка наявності і потреби медичного майна і техніки складається начальником аптеки медичної роти мех. Бригади на підставі заявок військових частин.

Тестові завдання:

322. Офіційний документ, що визначає організаційну структуру, кількість особового складу військової частини, з’єднання, складу чи лікувальної установи, називається:

1. Нормою постачання

Штатом

3. Табелем до штату

323. Офіційний документ, що визначає перелік предметів (норм) майна, з зазначенням належної їх кількості для військових частин, з’єднань чи лікувальних установ, називається:

1. Нормою постачання

2. Штатом


Поделиться:

Дата добавления: 2015-08-05; просмотров: 79; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты