Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Електричний стартер




Для електричного пуску двигуна на машині встановлюється стартер С-5. Він розрахований для короткочасної роботи від двох акумуляторних батарей, з'єднаних послідовно. Стартер вмикається в ланцюг батареї дистанційною пусковою кнопкою контактором КМ-600ДВ.

Електродвигун МВ-67служить для приведення в дію нагнітача фільтровентиляційної установки. Електродвигун вмикається вимикачем "Нагнетатель", розміщений на центральному щитку.

Електродвигун МВП-2(два) призначений: один - для приведення в дію носового водовідкачуючого насосу, а другий - кормового відкачуючого насосу і насосу ТДА.

Включаються електродвигуни вмикачем, розміщеним на центральному щитку: "Откачка воды - нос, корма" і "ТДА".

Електродвигун МН-1призначений для приведення в дію маслозакачуючого насоса. Вмикаєтьсяелектродвигун кнопкою "МЗН", розміщеною на центральному щитку.

Електродвигун МУ-431(три) забезпечує роботу вузлів механізму зарядки: один із них служить для піднімання і опускання важелів механізму зарядки, другий -для повороту конвеєра механізму заряджання і третій - для досилання вистрелів.

Електродвигун Д-100призначений для приведення в дію паливопідкачуючого насосу БЦН. Вмикаєтьсяелектродвигун вмикачем "БЦН", розміщеним на центральному щитку.

ЕлектродвигунД-55 (чотири) служить: для приведення в дію витяжних вентиляторів корпусу і башти, а також вентилятора опалювача десантного відділу.

Електродвигун МПБ-ЗНпризначений для приведення в дію насосного вузла підігріву. Вмикається і вимикається електродвигун вимикачем "Обогрев двигат.", розміщеним на центральному щитку.

ПРИЛАДИ ОСВІТЛЕННЯ І СВІТЛОВОЇ СИГНАЛІЗАЦІЇ

В залежності відпризначення, місця встановлення або способу включення в електричну мережу машини всі прилади освітлення поділяються на зовнішні, внутрішні і чергові.

Зовнішнє освітлення

На бойовій машині піхоти БМП-1 встановлені три фари: ФГ-127, ФГ-126,ФГ-125.

Внутрішнє освітлення

До приладів внутрішнього освітлення відносяться плафони типу ПМВ-61 з лампами 28В, 10 Вт, забезпечуючи освітлення, необхідне для роботи екіпажу і десанту. На машині встановлено шість плафонів ПМВ-61 з вимикачами.

Крім того, для підсвітки центрального щитка механіка-водія встановлено три створчаті ліхтарі КЛСТ-64 з лампами 28В, 10 Вт.

Чергове освітлення

До приладів чергового освітлення відносяться плафон ПМВ-61 з вимикачем і дві штепсельні розетки ПІР-51 для включення переносної лампи ПЛТ-50.


Поделиться:

Дата добавления: 2015-08-05; просмотров: 74; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.007 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты