Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Що є обов’язковими для використання студентами спеціальності “Міжнародні економічні відносини” під час підготовки курсових робіт




1. Міжнародний валютний фонд – www.imf.org. На цьому сайті у вільному доступі є статистична інформація про основні економічні показники 184 країн світу.

 

2. Комісія ООН з торгівлі та розвитку – www.unctad.org. На цьому сайті у вільному доступі є статистична інформація про платіжний баланс – експорт, імпорт товарів та послуг, рух прямих, портфельних та інших інвестицій усіх країн-членів ООН.

 

3. Світова організація торгівлі – www.wto.org. На цьому сайті у вільному доступі є статистична інформація про світову, регіональну та зовнішньоторговельну діяльність 149 країн.

 

4. Світовий банк – www.worldbank.org. На цьому сайті у вільному доступі є статистична інформація про зовнішньоекономічні зв’язки та заборгованість 145 країн, що розвиваються.

 

5. Центральне розвідувальне управління США (ЦРУ) – www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/. Цей сайт містить аналітично-статистичну інформацію, соціально-економічні показники та міжнародні торгові та фінансові індикатори 231 країни та території.

 

6. Організація економічного співробітництва та розвитку www.oecd.org. Цей сайт містить статистичну інформацію, соціально-економічні показники, міжнародні торгові і фінансові індикатори країн-членів ОЕСР та Китаю, Індії, Росії, Бразилії.

 

7 Азійський банк розвитку - www.adb.org/Countries. Цей сайт містить статистичну інформацію, соціально-економічні показники, міжнародні торгові і фінансові індикатори 44 країн Азії.

 

8. Євростат - ec.europa.eu/eurostat. Цей сайт містить статистичну інформацію, соціально-економічні показники, міжнародні торгові і фінансові індикатори країн Європейського Союзу та їх партнерів.

 

9. Перелік Інтернет-адрес Центральних банків усіх країн світу - www.bis.org/cbanks.htm

 

10. Національний банк України – www.bank.gov.ua. На цьому сайті у вільному доступі є статистична інформація про основні економічні показники діяльності банківської системи України та її платіжний баланс.

 

11. Державний комітет статистики України – www.ukrstat.gov.ua. На цьому сайті у вільному доступі є статистична інформація про майже усі макроекономічні та галузеві показники економічного розвитку України.

 

12. Міністерство фінансів України - www.minfin.gov.ua. На цьому сайті у вільному доступі є правова і статистична інформація щодо виконання державного бюджету України, динаміці зовнішнього та внутрішнього боргу країни.

Під час підготовки курсових робіт усі студенти спеціальності “Міжнародні економічні відносини” обов’язково повинні аналізувати сучасні статистичні дані та використовувати для збору інформації як мінімум два із міжнародних сайтів (сайти 1-9) та два із українських сайтів (сайти 10-12).



Поделиться:

Дата добавления: 2015-04-18; просмотров: 58; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты