Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Генерал-полковник П.А. Шишолін




АДМІНІСТРАЦІЯ ДЕРЖАВНОЇ

ПРИКОРДОННОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

М. Київ

Квітня 2006 року № 192

Про схвалення Методичного посібника щодо підготовки та проведення тренувань з локалізації нестандартних (кризових) ситуацій

 

 

З метою удосконалення системи підготовки особового складу та підрозділів до дій у разі ускладнення обстановки, підвищення методичного рівня начальників підрозділів охорони кордону з організації і проведення тренувань з локалізації нестандартних (кризових) ситуацій

 

наказую:

 

1. Схвалити Методичний посібник щодо підготовки та проведення тренувань з локалізації нестандартних (кризових) ситуацій як теоретичні, методичні та практичні рекомендації начальникам підрозділів охорони кордону під час їх підготовки та проведення (додається).

2. Начальнику управління контролю та документального забезпечення до 10 квітня 2006 року організувати виготовлення необхідної кількості примірників Методичного посібника та надіслати його згідно з розрахунком розсилки.

3. Начальникам регіональних управлінь, органів охорони державного кордону та командирам загонів морської охорони:

з отриманням Методичного посібника організувати його вивчення посадовими особами органів управління та підрозділів;

взяти під особистий контроль проведення тренувань з локалізації нестандартних (кризових) ситуацій в підпорядкованих органах та підрозділах.

4. Під час роботи вищестоящих штабів у підпорядкованих органах та підрозділах в обов’язковому порядку планувати проведення раптових перевірок їх готовності до виконання раптово виникаючих завдань у мирний час та локалізації нестандартних (кризових) ситуацій на ділянках відповідальності.

5. Розпорядження Адміністрації Держприкордонслужби № Т/О-7101 від 13.11.04, № Т/О-7615 від 30.11.04, № Т/21-7379 від 3.09.05, № Т/21-7885 від 20.09.05 вважати такими, що втратили чинність.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника директора Департаменту охорони державного кордону – начальника оперативного управління генерал - майора Потомського Ю.В.

7. Розпорядження довести до особового складу Державної прикордонної служби України у частині, що його стосується.

 

 

Перший заступник Голови Державної прикордонної служби України –

Директор Департаменту охорони державного кордону

генерал-полковник П.А. Шишолін

 

 

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-04-18; просмотров: 74; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты