Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Надалі керівник стрільби на ділянці організує виконання вправи стрільб.




У ході виконання вправи керівник стрільби на ділянці спостерігає за діями тих, хто стріляє, та рухом БМ, керує показом цілей та оцінює дії тих, хто навчається, відображаючи результати стрільби у відомості визначення індивідуальної оцінки та обліку результатів виконання вправи стрільб. Керівнику стрільби забороняється втручатися в дії тих, хто стріляє, якщо не порушуються вимоги безпеки.

Після закінчення стрільби підрозділу (зміни) керівник стрільби на ділянці наказує перевірити зброю, озброєння БМ на розрядженість, їх боєукладку, стрічки та коробки, магазини та сумки для магазинів і гранат, зібрати гільзи; у разі необхідності оглядає мішені, потім проводить розбір виконання вправи з усім особовим складом та повідомляє оцінку за виконання вправи.

У ході виконання вправ стрільб керівник стрільби на ділянці повинен перебувати:

під час стрільби в пішому порядку – вдень не ближче 15 м від тих, хто стріляє, вночі – не ближче 5 м;

під час стрільби через бійниці (поверх борту) БМ, з кабіни автомобіля, вертольота у польоті – у БМ, автомобілі, вертольоті;

під час стрільби з озброєння БМ – на дільничному пункті управління;

під час виконання ВБС у складі підрозділу – за бойовим порядком підрозділів у місці, що забезпечує спостереження за діями тих, хто стріляє, але не ближче 15 м вдень і не ближче 5 м вночі.

Затверджую

Командир 1 механізованої роти

ст. л-т Семенів

"__"________ 2012 р.

План

проведення вогневого тренування

з 1 мв 1 мр

 

Тема: «Ведення вогню із штатної зброї при діях в пішому порядку»

Мета:

1. Тренувати особовий склад в діях зі зброєю в самостійному веденні вогню по цілях, що з’являються з місця при діях в пішому порядку.

2. Дати практику командирам відділень в управлінні вогнем, а солдатам у веденні вогню у складі відділення.

Час: 3 години.

Місце: військове стрільбище.

Настанови та посібники: Настанови зі стрілецької справи по АК-74, РПК-74, ПКМ, СВД, РПГ-7; "Методика вогневої підготовки механізованих підрозділів".

Матеріальне забезпечення: командирські ящики - 2шт.; БТР-60; ПБ - 2шт, учбові патрони по 5 шт. На автомат (кулемет), учбові гранати до РПГ-7 по 2 шт. на гранатомет; секундомір, 4 прапорці на кожного керівника.

 

Організація і хід тренування.

 

1 .Вступна частина - 10 хв. Тактична обстановка

Перевірити наявність, зовнішній вигляд особового Орієнтири:

складу і матеріальне забезпечення занять; Ворог перейшов до оборони на рубежі окреме древо,Оголосити тему, учбові цілі, час і порядок білий трикутник, гай рідкий. проведення тренування; нагадати заходи безпеки. 1-ше відділення атакує зходу.

Ввести в тактичну обстановку і поставити бойову Знищити ворога в опорному пункті окреме дерево, гай задачу взводу; рідкий; в подальшому наступати кут лісу, озеро.

Розвести відділення по учбових місцях.

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-04-18; просмотров: 79; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты