Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Дослідження на екстремум




  1. Функція визначена на множині дійсних чисел і має похідну в кожній точці області визначення. На рисунку зображено графік функції . Скільки точок екстремуму має функція ?

А) 1 точку; Б) 2 точки; В) 3 точки; Г) жодної точки.

  1. Функція визначена на множині дійсних чисел і має похідну в кожній точці області визначення. На рисунку зображено графік її похідної . Вкажіть точки максимуму функції .

А) 0; Б) ; В) ; Г) .

  1. Функція визначена на множині дійсних чисел і має похідну в кожній точці області визначення. На рисунку зображено графік функції . Знайдіть точки мінімуму функції .

А) 0; Б) -1; 1; В) -3; Г) 3.

  1. Функція визначена на множині дійсних чисел і має похідну в кожній точці області визначення. На рисунку зображено графік функції . Знайдіть точки екстремуму функції .

А) -4; 0; Б) -6; -2; 3; В) -3; 2; Г) знайти неможливо.

  1. Функція визначена на множині дійсних чисел і має похідну в кожній точці області визначення. На рисунку зображено графік функції . Знайдіть точки максимуму функції .

А) 0; Б) -1; 1; В) -3; Г) 3.

  1. Функція визначена на множині дійсних чисел і має похідну в кожній точці області визначення. На рисунку зображено графік її похідної . Укажіть точки мінімуму функції .

А) 0; Б) -4; В) -6; -3; 2; Г) -6; 2.

  1. Функція визначена на множині дійсних чисел і має похідну в кожній точці області визначення. На рисунку зображено графік функції . Скільки точок екстремуму має функція ?

А) жодної точки; Б) 6 точок; В) 3 точки; Г) 4 точки.

  1. На рисунку зображено графік функції , визначеної на проміжку . Укажіть усі точки максимуму даної функції.

А) -4; 1; 6; Б) -10; -4; 1; 6; 11; В) -4; Г)-10.

  1. На рисунку зображено графік функції , визначеної на проміжку . Укажіть усі точки мінімуму даної функції.

А) -4; 4; Б) -4; 4; 10; В) -10; -4; 4; Г) – 10; -4; 4; 10.

  1. У якому випадку точка є точкою максимуму функції, графік якої зображено на рисунку?
  2. У якому випадку точка є точкою мінімуму функції, графік якої зображено на рисунку?

Поделиться:

Дата добавления: 2015-05-08; просмотров: 109; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.009 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты