Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Матеріалів з теми курсової роботи




 

Робота з літературними джерелами починається ще на етапі вибору теми курсової роботи, коли побіжний перегляд наявної літератури впливає на прийняття кінцевого рішення студентом щодо обраної теми. Перегляд літератури дає можливість з’ясувати стан вивчення даної теми сучасною наукою, її наукову і практичну значущість, визначити напрями дослідження та її основні питання.

Підбір навчальної та спеціальної літератури студент здійснює самостійно, використовуючи для цього алфавітний, предметний та систематизований каталоги бібліотеки. Крім того, студенти мають скористатися фондом спеціальної літератури, який сформовано на кафедрі. Отримати консультацію щодо добору літератури студент має у викладачів кафедри чи працівників бібліотеки.

При написанні курсової роботи треба використовувати лише нові видання. Перший розділ, який містить теоретичні та методологічні питання, має базуватися на матеріалах підручників фахового спрямування, монографіях науковців. Другий розділ повинен ґрунтуватися на ретельно відібраних матеріалах періодичних видань, наукових статей. Для вирішення конкретного економічного завдання (розв’язання виробничої ситуації), яке є змістом Третього розділу, необхідну вихідну інформацію треба одержати у наукового керівника.

Ці матеріали мають бути систематизовані, проаналізовані, узагальнені і тільки потім використані у тексті курсової роботи.

При використанні в курсовій роботі програми ЕХЕL необхідно приділити більше уваги аналізу планування та показників,що плануються.

Використання програми РROJEKT EXPERT потребує економічного підходу як з моменту аналізу вихідних даних, так і під час вибору приоритетних напрямків планування ,а також для планування діяльності в умовах зміни ринкової ситуації.

Якщо розрахункова частина носить комплексний характер, необхідно протягом роботи над нею узгоджувати попередні результати розрахунків, аналізувати проміжні показники планування і дати комплексний аналіз остаточних результатів з позицій кожного окремого завдання.

Для використання такої роботи рекомендується програма SPID PROJEKT

Зібраний статистичний матеріал необхідно теж опрацювати, згрупувати, класифікувати, звести у таблиці, провести порівняльний аналіз. Крім того, цій цифровий матеріал може бути у вигляді графіків, схем, діаграм та ін.

Список використаних літературних джерел необхідно розмістити після Висновків тексту курсової роботи.

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-05-08; просмотров: 51; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты