Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Модифікація Н-файлів.




Бори Unifile і Dynatrak -с двома спіралями (переріз у вигляді букви S) і вищими різальними здібностями.

S -файл -вариация Unifile, що відрізняється від класичного інструменту глибиною канавок і заввишки лез.

А-файл. Входить в систему пошуку каналів (Canal Finder Sestem). Оснащений безрпасной затупленою верхівкою, дуже гострими гранями і крутими жолобками. Ефективний в зігнутих каналах (увігнута частина з "коллапсированными" лезами неагресивна відносно внутрішньої стінки каналу, обробляється тільки зовнішня, у відмінність оттрадиционного Н-файлу).

Безпечний Н-файл(safety Н-file) - Н-файл з гладкою поверхнею, сточеною з одного боку, призначеного для полегшення витягання інструменту, що заклинив, і введення в зігнуті канали (гладка поверхня має бути обернена у бік малої кривизни для запобігання її перфорації).

U -файл - Профайлы. Ротаційний інструмент, переріз робочої частини якого має три U -образных жолоба, що утворюють по зовнішньому краю гладкі полози (радіальні фаски), що ковзають по стінках каналу, що унеможливлює самонарезания і заклинювання інструменту в каналі. У ISO відсутні. Виготовлені з никелетитанового сплаву. На кінчику інструментів цієї серії радіальні полози плавно переходять у безпечну, без нарізок, верхівку. Діаметр верхівки кожного подальшого інструменту відрізняється від попереднього на 29%. Це дає ефект рівномірного збільшення діаметру кореневого каналу. Збільшення діаметру інструменту на 1 мм довжини - 0,02, 0,04 і 0,06 мм, внаслідок чого стрес розподіляється по усій стінці каналу, в основному в коронковій і середній частинах, а не у верхівки. Розміри інструментів відрізняються від стандарту ISO.

25 – 04 - праця до середини робочої довжини каналу

30 - 04 - - - // - -//-

20 – 04 - робота на 2/3 довжини каналу

15 – 04

20 - 04

Апикальный К-ример - інструмент, що має невелику кількість витків тільки в області кінчика. Призначений для препарування апикальной утримуючої форми. У специфікації ISO відсутній. Довжина - 25 мм, розміри- від 20 до 70.

Флексогейт ( flexogate). Ручний інструмент підвищеної гнучкості, бор типу Gates Glidden, що нагадує за формою робочої частини, з безпечною верхівкою. Призначений для апикального препарування. розміри - 25-50.

 



Поделиться:

Дата добавления: 2015-07-26; просмотров: 71; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты